Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MAMA to the max in een nieuw jasje!


12 oktober 2015


<

Joehooeooe vandaag is een grote dag voor MAMA to the max. De nieuwe website is een feit! Lees snel waarom we toe waren aan een nieuw jasje en hoe we dat uiteindelijk in één weekend voor elkaar hebben gekregen.

 

Kim, mijn partner in crime, is zoals jullie weten de marketingexpert van MAMA to the max. Zij heeft haar eigen marketingbureau The Marketing Factory en verricht maandelijks een aantal van haar diensten voor MAMA to the max. Zij komt vaak met goede ideeën en zorgt ervoor dat MAMA to the max altijd up-to-date blijft qua design. Nu ook kwam Kim met het voorstel om naar een nieuwe lay-out voor de website te gaan. In eerste instantie schrok ik natuurlijk een beetje omdat ik MAMA to the max beschouw als mijn tweede kindje en daar mag helemaal niks mee gebeuren. Toch kwam ze met een aantal goede redenen waardoor ik al snel overtuigd was van het feit dat het echt nodig was.

 

d13b1eddb2afea1de1daa8b107cf5064

 

Wat waren die redenen dan?

Onlangs zijn we begonnen met een bloggersteam van MAMA to the max. We kregen over de honderd aanmeldingen en uiteindelijk konden we 35 dames blij maken met een toezegging. Vanaf deze maand starten de eerste gastbloggers met hun eigen tips, ideeën en ervaringen omtrent het moederschap. Onze oude website was vooral gericht op het laten zien van één blogpost per dag, die van mij dus. Nu hebben we vaker dagen dat er drie posts online gaan komen. Het zou erg jammer zijn dat de post die dan als eerste gepost wordt ’s ochtends al heel snel helemaal onderaan de site komt te staan. We hebben er daarom voor gekozen de laatste drie blogs meteen bovenaan te laten staan zodat ze makkelijk vindbaar zijn.

Ten tweede hebben we in de 10 maanden dat we nu bezig zijn een aantal nieuwe elementen aan de site toegebracht, zoals extra rubrieken, de maandelijkse favorites van MAMA to the max en ben ik onlangs ook begonnen met vloggen dat we ook goed op de website terug willen laten komen. Door al deze extra’s werd de oude website veel te druk. We wilden graag alles kwijt maar het lukte ons niet daardoor het geheel rustig te houden.Schermafbeelding 2015-10-11 om 14.09.37

Afgelopen weekend was super..

Ik ben er enorm trots op hoe we dit uiteindelijk in een weekend hebben neergezet. Ik was bang dat we te weinig tijd zouden hebben maar niks was minder waar. Doordat Kim met haar stagiaire Lotte al genoeg had voorbereid gingen we afgelopen zaterdagochtend vol goede moed en energie aan de slag.

IMG_5280

Ik liet Kim in de ochtend rustig haar gang gaan en ik werkte aan wat nieuwe blogposts. Daarna had ze me er echt bij nodig om kleuren te bepalen, lijntjes en vakjes aan te geven en mijn eigen touch eraan te geven. Heel leuk was dat ik overal mijn mening over mocht geven en zij er dan iets mee deed in het design. ’s Avonds even een hapje gaan eten met natuurlijk een prosecco’tje erbij om alvast te toasten op een goede afloop haha.

IMG_5256

Daarna nog doorgewerkt tot 23 uur en uiteindelijk gingen we met een heel goed gevoel naar huis. We sliepen allebei erg onrustig omdat we natuurlijk nog zoveel ideeën kregen ’s nachts haha. Ik ben zondag Maxime even ’s ochtends een kusje gaan geven bij haar oma, een lekker gebakje gehaald voor Kim en mij bij de bakker en toen vol goede moed weer verder gegaan.

IMG_5261

We schoten enorm op en het was eigenlijk heel gezellig zo samen twee dagen opgesloten op kantoor. We kletsten, lachten en soms waren er lange periodes van stilte wanneer we geconcentreerd bezig waren. Gisteren rond 14 uur hadden we allebei en kippenvel momentje. We constateerden dat de site precies de look en feel gekregen had die we voor ogen hadden. Erg blij dus! We namen even een grote pauze en gingen allebei even een paar uurtjes naar huis. ‘Gisterenavond weer bij elkaar gekomen om de puntjes op de i te zetten en voilaaaaa IT WAS A WRAP rond 22 uur. Jippppieeee!

IMG_5246

Dankbaar!

Ook dat ben ik ontzettend. Allereerst heel erg dankbaar voor de geweldige samenwerking die ik met Kim heb. Wij zijn echt een team en vullen elkaar goed aan en dat is wat je nodig hebt. Zonder elkaars inbreng hadden we er nooit zoiets moois van kunnen maken.

Daarnaast natuurlijk ook erg dankbaar voor de goede achterwacht die ik heb. De steun die ik het afgelopen weekend kreeg van JP, mijn ouders en mijn schoonouders was onbetaalbaar. Ik heb Maxime twee dagen (helaas) bijna niet gezien, maar ik hoefde me er ook helemaal niet druk over te maken. Er werd voortreffelijk voor haar gezorgd en daardoor had ik totaal geen zorgen.

En last but not least….mijn lieve volgers op Instragram en Facebook. Door jullie lieve woordjes kreeg ik steeds weer nieuwe energie en werden de twee lange dagen op kantoor veel minder zwaar.

 

Met trots presenteer ik jullie vandaag dan ook de nieuwe website van MAMA to the max.

mama_to_max_nieuwe_website

Laat je me weten wat je ervan vindt? #nerveus #spanningstijgt #trots #dankbaar

 

Liefs,

handtekening_blogs

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

11 Reacties op “
MAMA to the max in een nieuw jasje!

 1. Pingback: Laatste dag van het jaar – MAMA to the max

 2. Heel erg mooi! Ook wel fijn dat jullie qua sfeer helemaal niet een totaal andere kant op gaan. Die sfeer hoort echt bij jouw site Marjon! Dat goud en het oud roze…

 3. Erg fijn als je zulke mensen in de buurt hebt. De achterban, maar ook iemand die voor je een hele mooie site kan opzetten en je daarmee helpt.
  Zou ik ook wel willen, dat laatste dan.. die achterban heb ik al 😉

 4. Ziet er echt super uit .
  Jullie zijn toppers.
  Hou je altijd “in de gaten” op insta en super leuk dan het uiteindelijke resultaat te bewonderen.
  Gefeliciteerd X

  Liefs Natas

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!