Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ladyline update: nu al resultaat!


10 september 2015


<


Zoals jullie misschien wel weten ben ik alweer zes weken geleden gestart met de compressietherapie voor mijn benen bij Ladyline. Ik heb altijd al meer dan normaal last gehad van cellulite. Even iets grappigs tussendoor…ik dacht altijd dat het cellulitis was….maar dat is dus verkeerd. Als je net zoals ik die putjes hebt in je bovenbenen dan eet dat cellulite (en niet cellulitis). Dit laatste is een bacteriële infectie die onder de huid zit. Heel wat anders dan cellulite. Ook ziet cellulitis er anders uit dan cellulite. Cellulitis is ook bobbelig, maar daarbij ook rood en warm. Maar goed, dit even terzijde haha, wie dacht dit nog meer??

 


Ik wilde de compressietherapie ondergaan vanwege twee redenen. Ten eerste natuurlijk omdat ik de putjes in mijn bovenbenen altijd als storend heb ervaren. Ik heb wel eens een crème geprobeerd maar niets heeft tot nu toe geholpen. Ook googlede ik wel eens wat je er aan kunt doen en las ik vaker dat je op je voeding moet letten. Ook dit heb ik geprobeerd… maar het mocht helaas niet baten. Ten tweede heb ik vaker last van onrustige benen en ook hier is deze therapie goed voor. Ik heb sinds ik de therapie onderga nog geen 1 keer onrustige benen gehad dus ik weet zeker dat het een positief effect heeft.

 

Susanne van Ladyline is daar heel duidelijk in: “crèmes tegen cellulite pakken de putjes tijdelijk aan maar zorgen niet voor een blijvend resultaat en voeding helpt zeker bij het verhelpen van cellulite maar wat er eenmaal al zit gaat niet weg door op de voeding te letten. Dus dames, geen dure crèmes meer kopen want het helpt maar even omdat het dus niet de oorzaak aanpakt!”

 

De eerste keer toen ik mijn intake gesprek had werden ook mijn benen, heupen en taille gemeten. In totaal heb je voor het beste resultaat een sessie nodig van 24 keer. Na 12 x dus wanneer je op de helft zit word je opnieuw gemeten. Dit gebeurde bij mij afgelopen week en guess what…ik heb al enorm resultaat geboekt. Ik wist het stiekem al een beetje want ik merkte het aan mijn broeken die al ietsje losser zaten maar nu ik ook daadwerkelijk kon zien dat ik cm’s kwijt was deed dat me erg goed.

Ladyline

 

 

Eerste meting Tweede meting (na 12x) Eindresultaat
heupomtrek 113 cm 109 cm
Bovenbeen hoog 66 cm 64 cm
Bovenbeen laag 59 cm 57 cm
Knie 48 cm 46 cm
Taille 98 cm 96 cm

 

Ladyline

 

Zoals je ziet zijn er zelfs 4 cm kwijt bij mijn heupomtrek en per bovenbeen ook nog eens 2cm. Mijn taille is ook 2cm kwijt…    #superblij

 

Ik ben zo benieuwd hoe het zal zijn nadat ik de volgende 12 behandelingen heb gehad. Niet alleen de centimeters die eraf vlogen vind ik fijn maar ook mijn benen die zichtbaar strakker worden doordat de putjes aanzienlijk verminderd zijn. Het verschil is echt zichtbaar! Eerst zag je hel goed de putjes in mijn kont en bovenbenen en nu zie je ze in mijn bovenbenen nauwelijks meer en in mijn kont alleen nog als ik mijn billen heel goed samenknijp.

 

Ik kan oprecht zeggen dat deze methode mij enorm geholpen heeft en ik er nu dat ik pas op de helft zit al heel erg blij mee ben.

 

Compressietherapie

 

Ik mocht vorige maand al een korting geven aan mijn lezers en die korting is nu nog steeds geldig! Dus wil je ook voorgoed af van cellulite dan is dit wellicht ook iets voor jou. Kijk in mijn ander blog naar de aanbieding en wat compressietherapie inhoudt.

 

Tot de volgende update, het eindresultaat!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Ladyline update: nu al resultaat!

  1. Pingback: Weg met die cellulite!MAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!