Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

LAATSTE VLOG VAN HET JAAR | WEEKVLOG #7


20 december 2019


weekvlog verjaardag lilou 3 jaar mamatothemax
<

Ooooh de feestmaand is van start en wat hebben we genoten. Ik had een hoop events op de planning staan! Zo was is weer in Babypark voor Stokke en was het eindelijk zo ver: het grote FROZEN VTech event bij Vue Cinemas in Den Bosch! Ik heb enorm genoten om zo veel van jullie te ontmoeten. Ook vierden we de 3e verjaardag van onze kleine meid! En we hadden wel een héle bijzondere taart voor haar.

Lees ook:
Klaar voor de decembermaand | Weekvlog #6

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload om de week op woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Klaar voor de decembermaand | Weekvlog  #6

Veel liefs,

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!