Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Eerste outfitpost van dit jaar van Maxime


5 januari 2016


V

Vandaag voor de eerste keer dit jaar een outfitpost van Maxime. Ik kocht in december nog een aantal leuke items die ze deze winter kan dragen. Ik hield natuurlijk wel een beetje rekening met het zachte weer. Ik had me namelijk afgelopen zomer voorgenomen om Uggs te gaan kopen deze winter maar ik vind het daarvoor nu eigenlijk veel te warm dus in plaats van de Uggs heb ik een paar sneakers gekocht van Mim-Pi.

Winter outfit: casual chic

foto

Het truitje kocht ik bij River Island in Amsterdam. Ik vond vooral de tekst heel leuk: “Less is more boring”. Maar ook de combinatie van twee materialen deed me besluiten dit truitje mee te nemen. Het was afgeprijsd en kostte uiteindelijk maar 12 euro.

De schoenen kocht ik bij Nelson schoenen en zijn nog steeds te krijgen in de webshop voor 89,95 euro. Je vindt ze hier Ik vind sneakers echt heel erg fijn om te kopen voor Maxime. Je kunt ze namelijk stoer dragen onder een broekje maar ook onder een rokje of jurkje staan ze heel schattig. Maxime houdt zelf erg van glitters en daarom bestelde ik deze. De glitterdetails komen op de neus heel goed tot hun recht. Maar check ook de andere details op de schoen. Zo cute! Ze kon haar geluk niet op toen ze de schoenen zag. Gisterochtend wilde ze de sneakers meteen aan.

Het broekje kocht ik in de Designer Outlet in Roermond. Daar is een grote Ralph Lauren store voor kinderen en ik slaag er altijd wel in een paar leuke items voor het volgende seizoen te scoren. Van de week kocht ik deze stoere spijkerbroek. Ik vind het heel leuk om Maxime vaker een spijkerbroekje aan te doen met een paar sneakers eronder. Dat maakt er iets stoerder en dat vind ik voor een doordeweekse outfit erg leuk. Ik kies graag voor een goed merk omdat ik persoonlijk vind dat deze altijd net iets mooier zitten.

IMG_1163

 

Heb jij nog leuke items gescoord in december? En ben je nu ook op zoek naar sale artikelen? Ik sla in januari altijd nog wel een slag door goed de sale in de gaten te houden, daar ben ik wel een kei in haha.

 

liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Eerste outfitpost van dit jaar van Maxime

  • Lieve Bibian,
   Maxime wordt inderdaad groot, de tijd gaat zo snel!
   Het kledingrek is echt super fijn en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit.
   Liefs xx

  • Lieve Liesje,
   Haha op de foto lijkt dat wel een beetje zo he?
   Maar het is niet te warm gewassen het moet zo kort! Met een blousje eronder staat het super leuk.
   Liefs xx

  • Lieve Kelly,
   Dankjewel voor je lieve reactie.
   Haha bij mij blijft ook altijd iets aan de vingers plakken, zo leuk die kleertjes voor kinderen! xxx

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!