Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Knuffel op vliegveld Weeze zoekt zijn kindje


29 augustus 2017


<

Dit is onze haas. Helaas weten we zijn echte naam niet, daarom hebben we hem Richie genoemd. Richie werd 10 dagen geleden op ons vliegveld gevonden. Een kindje heeft hem vergeten mee te nemen uit het vliegtuig. Vervolgens werd hij naar het bureau voor gevonden voorwerpen gebracht. Sindsdien wacht hij bij de luchthaveninformatie, tot dat hij opgehaald wordt. Maar Richie verveelt zich, dus hij ging eens kijken wat er allemaal op het vliegveld gaande is.

Wat een super service van Airport Weeze die onderstaande verhaal en foto’s op hun Facebook pagina plaatst om zo de kleine eigenaar of eigenaresse van de knuffel te vinden. Weet jij van wie de knuffel is, neem dan contact op met Airport Weeze via Social Media of bel: +49 2837 666111.

Richie de haas op de bagageband


Op het begin van zijn toer door de luchthaven ging Richie, zoals elke andere passagier, door de veiligheidscontrole. Dit was niet zo makkelijk voor hem, maar uiteindelijk lukte het. Maar veiligheid is niet alleen het belangrijkste op het vliegveld.

Politie


Richie de haas brengt een bezoekje aan de politie. Deze politieagenten zorgen voor de beveiliging in de Terminal. Maar maak je geen zorgen, Richie heeft niks fout gedaan.

Veiligheid

Richie de haas is nu op weg met verkeersleider Michael. Michael vraagt Richie waar hij zijn veiligheidsvest heeft, omdat alle verkeersleiders zo’n vest moeten dragen. Alleen hebben we op Airport Weeze geen veiligheidsvest dat klein genoeg is voor een haas.

Toren

Vandaag was Richie de haas in de Luchtverkeerstoren. Deze toren is het controlecentrum voor het hele luchtverkeersruim rondom de luchthaven. Elke dag zijn er ongeveer 40 start en landingen vanaf Airport Weeze. Wolfgang de luchtverkeersleider laat Richie zien met welke computers hier wordt gewerkt. Daarnaast heb je vanuit deze toren een geweldig uitzicht!

Serve3fly


Richie bezoekt het Check-In team van het vliegtuig. De bemanning bespreekt welke vliegtuigen er nog moeten vertrekken. Richie verbaast zich erover hoe snel een vliegtuig na het landen weer kan opstijgen met nieuwe passagiers. Het team van Serve2fly hebben maar 25 minuten nodig om alles weer in orde te maken! Vandaag hebben acht medewerkers ervoor gezorgd dat alles rondom het vliegtuig goed verloopt en georganiseerd wordt.

Duty-Free


Richie de haas heeft nu wel zin om te winkelen. In de Duty-Free shop heeft hij natuurlijk maar één vraag: zijn er ook worteltjes? Helaas zijn die er niet, maar hij heeft wel snoepjes gescoord!

Richie met Marie


Ondertussen had Richie zin om met Marie te praten. Ze is nieuw op de luchthaven. Richie zegt tegen haar dat ze een mooi geel vest aan heeft, maar hij is een beetje verdrietig dat hij nog niet zo’n mooi vest heeft.

Brandweer


Direct op de landingsbaan is de grote brandweer. Zulke grote auto’s heeft Richie nog nooit gezien. De brandweerlieden zijn blij met zijn bezoek en laten hem het hele brandweerstation zien!

Marshall


Er is zojuist een vliegtuig geland! Richie helpt de Marshaller mee. Het vliegtuig is net bij de gate gestopt. Vanuit dit perspectief ziet hij hoe groot een vliegtuig daadwerkelijk is.

Aan boord


De twee vriendelijke stewardessen van Ryanair hebben hem uitgenodigd om binnen in het vliegtuig te komen kijken. Ze zijn zo aardig! Na een kleine verkenningstocht in de cockpit moet Richie de haas weer gaan, anders vliegt hij straks mee naar Rome.

Bus


Herman de buschauffeur neemt Richie de haas mee terug naar de terminal in de grote passagiersbus. Bij het luchthaven informatiepunt wachten alle andere knuffels op hem. Richie had ze veel te vertellen!

 

PS: Richie onze kleine vliegveldhaas mist zijn huis nog steeds! Ergens is er een kindje dat hem heel erg mist en waarschijnlijk al lang naar hem op zoek is. Misschien vinden we hem of haar wel, dus voel je vrij om dit bericht te delen!

Pampers
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Reactie op “
Knuffel op vliegveld Weeze zoekt zijn kindje

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!