Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Kleertjes verkopen met Reshopper + cake-smash winactie!


20 september 2017


reshopper relschopper kleding tweedehands kinderkleding verkopen MAMA to the max
<

Nu Lilou bijna 10 maanden oud is, groeit de berg met kleertjes die haar niet meer passen in een rap tempo. Zo jammer dat ze dat leuke vestje of jurkje niet meer aak kan wat haar zo leuk stond, maar bewaren is voor veel kleertjes geen optie meer. Ik vind het ontzettend moeilijk weer een kledingmaatje af te sluiten, toch moet ik er nu echt aan geloven. Ik moet opruimen.

Het liefste wil ik alles bewaren

Er zijn natuurlijk zo veel mogelijkheden die ik met de kleertjes kan doen (behalve alles bewaren). Doorgeven aan een goed doel, of misschien een stapeltje reservekleding voor de kleuterklas van Maxime? Laatst zag ik zelfs dat iemand van alle baby-kleertjes een gigantische deken had gemaakt, dat is natuurlijk een prachtig aandenken voor later! Na lang dubben heb ik bedacht dat ik het grootste gedeelte ga verkopen op Reshopper. Een app waarbij ik heel gemakkelijk een foto van de kleertjes kan uploaden, alle gegevens en de vraagprijs erbij vermelden en ze zijn al beschikbaar voor de verkoop. De helft van het bedrag dat verkocht wordt, gaat naar een goed doel! Alle tips voor goede doelen zijn welkom, we zijn er nog niet uit. (Inmiddels is het goede doel bekend)

Reshopper Relschopper

Vandaag is Reshopper gestart met een toffe actie;  “Relschopper Schattenjacht” Terwijl je op zoek gaat naar leuke tweedehands koopjes kan je in de app op zoek naar de 4 relschoppertjes die door het hele land verspreidt zijn. Wanneer je op alle 4 hebt gereageerd, maak je kans op een Smash the Cake fotoshoot bij Hey Day Photography twv 275 euro!  Alle info vindt je in de app! – deze actie is inmiddels afgelopen

Als je toch op zoek bent naar de schatten…leuk als je ook even kijkt of je mij kunt vinden. Wat doen jullie met de kleertjes die niet meer passen?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Kerstwinkel 2017

Mandy

In het kort; Mandy, 35 jaar, 15 jaar samen met Bart en moeder van drie; meisje Tess van zes en een setje jongens, Mats & Raf van vier jaar oud. Met dit gezelschap woon ik in het zonnige zuiden des Lands bovenop een berg. Tijdens mijn laatste zwangerschap maakte ik noodgedwongen een carrière-switch van parttime apothekersassistente naar fulltime thuisblijfmoeder. In mijn vrije tijd kruip ik graag achter de naaimachine om mijn creativiteit los te laten. Behalve chaotisch ben ik o.a. huishoudmanager, chauffeur, kinder-haarstyliste en anti-sport.

Reactie op “
Kleertjes verkopen met Reshopper + cake-smash winactie!

  1. Pingback: (Re)shoppen voor het goede doel ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!