Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

KLASSIEK EN STIJLVOL – WHAT WE WEAR


8 november 2018


buissonniere donkerblauwe jurkjes uitgelicht mamatothemax v2
<

Tijd voor herfstoutfits! Het herfstweer laat zich nu echt zien, dus het was weer tijd om nieuwe kleren te bestellen voor de meisjes. En dat deed ik bij een van mijn favoriete webshops: Buissonnière. Het is altijd weer een feestje om daar rond te neuzen. Ook dit keer ben ik dik geslaagd!

Lees ook:
What We Wear: Herkennen jullie Lilou haar setje nog?

jurkjes!

Maxime draagt, net als mama, heel graag rokjes en jurkjes. En wat is ze afgelopen jaar hard gegroeid, dus het was tijd om wat nieuwe jurkjes met lange mouwen aan te schaffen. En natuurlijk in mijn favoriete kleur: donkerblauw. Dit blijft voor mij toch echt het mooist als het om kleding voor de meisjes gaat. Ik bestelde deze ronde twee nieuwe jurkjes.

donkerblauwe jurkje met strikjes buissonniere mama to the max

Deze sweaterjurk voor meisjes vond ik echt heel erg leuk als comfortabele outfit. Door de strikjes krijgt het toch stijlvolle uitstraling. Het staat enorm schattig! Ook erg leuk om te combineren met een blouse.

donkerblauwe jurk met gouden details buissonniere

Dit donkerblauwe jurkje met gouden details past al helemaal bij het naderende feestseizoen. Ik zag het jurkje en was meteen op slag verliefd. Hoe leuk zijn de ballerina’s in de gouden details? Een van de redenen dat ik zo groot fan ben van deze webshop. Het is zit hem in de details, dat weten ze bij Buissonnière als geen ander!

haar Accessoires

chique donkerblauwe jurkjes buissonniere

Bij Buissonnière hebben ze niet alleen hele mooie kleding, maar ook héle gave accessoires. Hiermee kun je de outfitjes echt afmaken. Jullie weten dat ik vooral gek ben op haaraccessoires. Ik ging op zoek naar leuke winter items. Ik kocht voor de meisjes allebei een haarclip met glitters. Heel classy, zeker met het oog op de decembermaand! Ook kocht ik voor hen een rode fluwelen diadeem. Van deze donkerrode kleur krijg je toch meteen zin in Kerst?!

Ik ben heel blij met mijn bestelling! Ben jij ook enthousiast? Houd dan voor mijn Instagram in de gaten, want ik mag drie van mijn volgers verblijden met 50 euro shoptegoed. Dat is nu echt een leuke winactie!

Kennen jullie Buissonnière al? Wat vind jij het leukste item van mijn bestelling? Laat het met weten in de reacties!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
KLASSIEK EN STIJLVOL – WHAT WE WEAR

  1. Jaaaa!! Hoe prachtig zijn deze kleertjes! Door jouw mooie outfit posts ben ik gaan bestellen bij Buisonniere en ben ik inmiddels al heel wat prachtige exemplaren rijker voor zowel mijn zoon als dochter!

  2. Mijn dochtertje is er ook fan van! Het kleedje met donkerblauw en goud daar hebben wij het rokje met bloesje van! Prachtig!!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!