Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Klaar voor de zomer: de 5 leukste badpakken en bikini’s


20 februari 2020


badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf
<

Het duurt nog eventjes, maar met de temperaturen hedendaags verwacht ik de zomer dit jaar misschien wel wat eerder! Ik ging opzoek naar de leukste trends op het gebied van badmode. Welke kleur is hip en voor welk model gaan we dit jaar? Mijn top 5 badpakken en bikini’s deel ik vandaag in deze blog en ik ben benieuwd: zit er wat voor jou tussen?

Lees ook:
Mijn tips voor een relaxte ochtendroutine

Online shoppen of toch naar de winkel?

Zoals jullie wellicht al weten shop ik graag bij de Bijenkorf. Ze hebben een onwijs groot assortiment en de nieuwste collectie badmode staat online! Online shoppen vind ik ideaal, maar soms wil graag ook even naar een fysieke winkel. Toch even de stofjes voelen en even kleding passen. Maar, een beetje vooronderzoek is niet verkeerd. Bij de bijenkorf zag ik deze super mooie bikini’s. Veel verschillende ook. Van triangel tot afneembare bandjes, hoge taille slips of juist heel laag. Of draag je, net als ik, liever een badpak? Voor ieder wat wils. Ik zal nu gauw mijn top 5 met jullie delen!

1. Seafolly Safari

badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf

Ik zou niet zo snel voor een printje gaan, maar ik vond dit toch super schattig ‘animal’ printje. De bikinitop is zonder beugel, met push-up effect en uitneembare voorgevormde padding. Wat ik zo mooi vind aan dit model bikini, is dat de top iets langer is dan normaal en de tailleslip wat hoger is. Misschien dan toch maar een blote buik deze zomer?

2. Holi Vintage Badpak

badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf

Ohhh kijk deze prachtige rode badpakken eens? Ik kwam de Holi Vintage badpak van Marlies Dekkers tegen en was opslag verliefd! Wat een mooie en bijzondere vormen en eventueel ook nog leuk te combineren met bijpassende parero. Het is een voorgevormd badpak met beugel, verstelbare schouderbandjes, klik sluiting van achter en in de nek een knoopsluiting. Durf jij dit vintage patroontje aan? Ik ga denk ik toch voor de donkerblauwe variant.

3. Beachlife Blues bandeau bikini

badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf

Donkerblauw is en blijft toch echt mijn kleur. Dit setje vind ik basic maar tegelijkertijd ook heel elegant. De voorgevormde top is voorzien van een beugel, klik sluiting en afneembare bandjes. Het broekje heeft ingeweven strepen en valt normaal bij de buik.

4. Marysia Santa Barbara badpak

badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf

Kijk eens wat een bijzondere afwerking dit badpak heeft? De kleur is zwart, heeft geen beugel, maar 1 schouderband en de afwerking maakt het net wat minder basic.

5. Gottex Tutti Frutti

badpak, bikini, dames badmode, tips, mama to the max, bijenkorf

Weer een one shoulder badpak omdat het zó leuk is! Dit keer met volant omdat ik daar zoals jullie weten echt dol op ben. Het badpak is voorgevormd, zonder beugel en heel mooi egaal zwart.

Zit jouw type badpak of bikini er ook tussen? Ik ben benieuwd wat je van mijn top 5 vind. Er is zoveel leuks dat het soms moeilijk is om er tussen te kiezen. Mocht jij nog tips hebben? Laat ze weten in de reacties of op social media!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!