Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

KLAAR VOOR DE DECEMBERMAAND | WEEKVLOG #6


29 november 2019


klaar voor december weekvlog mamatothemax_Tekengebied 1
<

Ooooh, het is bijna december! De Sint is in het land en de gezelligheid kan beginnen. Dat betekent een drukke, maar hele leuke periode. Ik lanceerde afgelopen weken de nieuwe Stokke Clikk stoel, ging met de meisjes naar de intocht van Sinterklaas in Maastricht en ging voor de laatste keer naar de laserkliniek. Oooh en wat wel heel spannend is, mijn beste vriendinnetje Patty gaat heel snel bevallen, dus ik ben al druk in de weer met de kraammand!

Lees ook:
Ons tripje naar Sevilla | Weekvlog #5

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload om de week op woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Ons tripje naar Sevilla #5

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!