Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Je kind “modder-proof” met deze ideale tuinbroek


22 maart 2018


kindertuinbroek
<

De lente is aangebroken! Daarmee zijn de dagen langer, is het buiten langer licht en de gevoelstemperaturen veel aangenamer. Kinderen zijn steeds weer meer op straat te vinden om lekker buiten te spelen. Wij laten jullie vandaag kennis maken met de meest ideale kindertuinbroek van het merk Engelbert Strauss. Benieuwd hoe ze eruit zien en waarom ze zo ideaal zijn? Lees gauw verder!

Wie is Engelbert Strauss?

Logo engelbert strauss

Ik was totaal onbekend met dit merk, dus ik ben even gaan speuren. Engelbert Strauss verkoopt functionele en modieuze werkkleding en veiligheidsschoenen van de beste en hoogste kwaliteit. Naast de particuliere en zakelijke verkoop van werkkleding voor professionals, is er dus ook een super leuke kinder-kledinglijn voor kinderen vanaf 3 jaar!

Met oma in de tuin werken

Samen de tuin aanharken of nieuwe plantjes planten? Ik zie gelijk een leuke activiteit voor oma en Maxime! Je kan er natuurlijk voor kiezen om je kind een oude broek aan te trekken, maar het voordeel van de tuinbroek is dat dit veel beter bestendigd is tegen vuil en vocht. Met de knietjes tussen de aarde of op het gras is dus geen enkel probleem. Het voordeel is ook dat je dit niet hoeft te wassen, je hangt hem gewoon op in bijvoorbeeld de schuur. Je kan het pak overigens wel gewoon wassen op 60 graden, altijd fijn!

kindertuinbroek

Of… Naar de kinderboerderij!

Met dit heerlijke lenteweer ben ik ook veel vaker buiten te vinden, we proberen elke zonnestraal op te pikken die we zien! Samen met de meisjes naar de kinderboerderij is een perfect uitje. Lilou zit nog lekker warm in de kinderwagen terwijl Maxime overal bij langs gaat. Het is er vaak nog wat modderig dus dan is de kindertuinbroek een ideale uitkomst. Een paar goede laarzen eronder en ze is klaar om de kinderboerderij op te gaan!

Klussen met papa (of mama…)

Voor de stoere jongens en meiden is de tuinbroek uitstekend geschikt als klusoutfit! Je kan er namelijk alles in opbergen dankzij de handige zakken. Zo heb je bijvoorbeeld een grote zak op de borst met klep, waar je bijvoorbeeld je meetlint in stopt. Of de handige dijbeenzak voor de wat grote attributen, misschien kan je daar papa’s hamer wel even bewaren?

Als de kinderen klaar zijn met spelen gaat de tuinbroek gewoon weer uit en hoeft je kindje zich helemaal niet om te kleden. Toch veel handiger dan zo’n oude broek dacht ik zo.

kindertuinbroek

Verschillende uitvoeringen

De kindertuinbroeken zijn er in de maten 98 t/m 164 en zijn verkrijgbaar in drie kleuropties:

  • Groen/zwart
  • Korenblauw/zwart
  • Rood/zwart

Het materiaal bestaat uit 65% polyester en 35% katoen en zijn voorzien van een elastische en verstelbare band. Heel erg handig om op maat aan te passen. De tuinbroek is makkelijk  open- en dicht te klikken bij de schouders.

Zo zie ik nog veel meer opties met deze tuinbroek; lekker buiten spelen, bloemetjes plukken uit het weiland, bomen klimmen in het bos. Zo hoef ik Maxime ook niet steeds waarschuwen om haar kleding heel te houden tijdens het klimmen en klauteren. Hebben jouw kinderen ook een speciale buitenoutfit?

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!