Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het Kerst verlanglijstje van Marjon


8 december 2019


kerstcadeau vrouwen, inspiratie kerst, unieke ring met naam, handbagage vrouw, telefoonkoord, blooming blends, Young Living, essentiële oliën
<

Wat zijn die dagen naar de feestdagen toe toch fijn, hè? Er hangt zo’n gezellige, warme sfeer, ik hou er van! En als er straks tussen Kerst en Oud & Nieuw nog een vlokje sneeuw valt is het helemaal perfect. De verlanglijstjes voor de kindjes en voor mannen zijn al klaar en nu heb ik zelf ook een inspiratie verlanglijstje voor Kerst. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! 

Lees ook:
Dit orginele kraamcadeau maak je helemaal zelf!

Coco & Cici Dekbedovertrek

coco & cici dekbedovertrek ruwette

Oooh, boven aan het lijstje: een fijn, mooi dekbedovertrek. Hier wil ik eigenlijk JP mee verrassen, maar het is natuurlijk ook een cadeautje voor mezelf! Een goed dekbedovertrek is gewoon het perfecte cadeau voor samen. Dus ik bracht natuurlijk een bezoekje aan Ruwette waar wij ons bed kochten. Zij hebben prachtige lijnen, zoals Coco & Cici en Grand Design. Het dekbedovertrek van Coco & Cici is van 100% Tencel, dat is een materiaal dat afkomstig is van eucalyptus hout. Het is écht onwijs zacht, duurzaam en straalt luxe uit. Grand Design is een Scandinavisch merk en heeft veel tijdloze designs. Welke zou het worden?

Vind jij deze dekbedovertrekken ook zo gaaf net als ik? Met de code MMAX20 krijg je nu 10% korting op alle dekbedovertrekken van Ruwette! Waar wacht je nog op? Perfecte cadeau is binnen!

Valor Roll-on

voorjaarsvakantie, Pasen, barbecuen, kleertjes.com, verse bloemen, Etherische oliën, gewicht, buiten spelen, voorjaar, lente, Maastricht, mama, MAMA to the max, mamablog, meisjesmama, loft88, lunchen, reizen, riviera maison, Stokke, VTech, verjaardag Maxime, weekly snaps 16 2019 wekelijks dagboek, zusjes

De Valor Roll-on is naast dat het één van mijn top 5 oliën is, ook mijn nieuwe parfum. Ik gebruik hem dagelijks en hij zit standaard in mijn handtas. Valor staat voor moed, kracht en zelfvertrouwen. Deze blend biedt een goede ondersteuning bij mensen die angst of paniek ervaren, daarnaast wordt valor ook wel de chiropractor in een potje genoemd daar hij je emotioneel en fysiek uitlijnt. Gebruik deze kant en klare roller dus wanneer je wat meer zelfvertrouwen, moed of kracht kunt gebruiken. En pssst, hij werkt ook enorm goed tegen snurken.

Nice Guy Freddie

nice guy freddie telefoonketting mamatothemax

Wow, hoe gaaf en handig is dit koord mét telefoonhoesje? Ik vind hem zooo leuk en stylish! Ik draag hem thuis de hele dag om mijn nek als een tasje of ketting. Het transparante hoesje is voorzien van een stevig koord en beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Rosegouden ring met namen van de meisjes

Ik was al een tijdje opzoek naar een persoonlijk sierraad en kram deze geweldige ring tegen! Zo draag ik de meisjes altijd bij mij en dat vond ik wel een hele mooie gedachte. Het is een gepolijst stalen ring in 18K rosegoud verguld, echt mijn kleur. Is het niet een schatje?

Koffer Ted Baker met bloem

Ik gebruik mijn handbagage koffer niet alleen voor op reis, maar ook als k een afspraken heb waarbij ik wat spullen mee moet sjouwen. Dat mag best in stijl, toch? Ik vond deze te lieve koffer van Ted Baker en dacht: dat is écht wat voor mij! Kijk die rosegouden wieltjes? Dit is de small versie, maar groot genoeg om mee het vliegtuig in te nemen.

Musthave vrouwen olie – Progessence Phyto Plus 

progessence phyto plus ppp olie hormoonbalans young living mamatothemax

Ik zou Marjon niet zijn als er op mijn kerst verlanglijstje geen olie had staan, hihi! De Progessence Phyto Plus, ook bekend als de PPP olie, is dé musthave olie voor de vrouwen. Deze olie kan helpen bij een gezonde vrouwelijke hormoonbalans. PPP kan ondersteunen bij een goede cyclus, tijdens de overgang, een gezond libido en het verzachten en balanceren van diverse vrouwelijke ongemakken.

Rivièra Maison Agenda 2020

leukste agenda 2020 riviera maison mamatothemax

De Rivièra Maison agenda voor het nieuwe jaar is weer prachtig! Het heeft een stevige kaft, met een een elegante uitstraling. Met genoeg bladzijdes om afspraken of notities op te schrijven en prachtige foto’s vol inspiratie. Hij is niet te groot en niet te klein, gewoon goed genoeg voor een agenda.

Savvy Minerals Eye Palette (VEGAN)

kerstcadeau vrouwen, inspiratie kerst, unieke ring met naam, handbagage vrouw, telefoonkoord, blooming blends, Young Living, essentiële oliën

Bij Young Living hebben ze ook een make-up lijn, namelijk: Savvy Minerals. Deze Eye Palette komt in 3 verschillende kleuren sets met elk satin, matte en glanzende kleuren. Wat ik zo fijn vind aan dit palette is dat het vegan is en niet getest op dieren. Ook is het van sulfaten, siliconen, talk, bismut, parabenen, ftalaten, petrochemicaliën of synthetische geuren. Geen troep op mijn oogleden dus!

Dagje wellness

Een dagje wellness doe ik eigenlijk (te) weinig, maar vind ik wel heerlijk om te ontspannen. Ik ben niet van de “blote billen dagen”, maar meer van de gezicht- of lichaamsbehandelingen. Heerlijk! Ik krijg er gelijk alweer zin in, lekker even ontspannen.

Premium Starterkit van Young Living

Het mooiste cadeau wat je jezelf en je gezin kan geven is toch wel de starterkit. Vraag jezelf eens af: waarom gun jij jezelf niet een leven zònder chemische troep en mèt 100% natuurlijke producten? Waaronder de prachtige starterkit van Young Living! Het is nu de tijd van het jaar, het moment om jezelf en je gezin een prachtig cadeau te geven. Zie je het voor je? Al klinkend op 31 december om 00:00 uur? Proosten op het mooie nieuwe jaar dat komen gaat inclusief jullie nieuwe levensstijl? Want dat is het. Het is een kleine positieve en makkelijke aanpassing op je huidige leven. Weg met de troep, verwelkom naast 2020 ook een heel mooie starterkit!

Nou dat is een hele lijst toch wel! Ik heb er helemaal zin in, die gezellige Kerstdagen! Heerlijk samen zijn met familie, lekker eten, warm binnen bij de Kerstboom. Jaaaa, ik ben er klaar voor en jullie? Wat ligt er dit jaar onder jullie Kerstboom?

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Het Kerst verlanglijstje van Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!