Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Kerst Shoplog HEMA


30 november 2018


mamatothemax kerst shoplog hema
<

Onlangs nam ik een shoplog op over de gekochte kerstspullen bij Hema. Het was totaal niet gepland om daar zoveel mee te nemen, maar meestal kom je met meer thuis dan de bedoeling is. Na het sporten, had ik nog heerlijk een half uurtje vrij. Dan kan ik zo genieten om even bij de Hema te kijken. Benieuwd wat ik heb gescoord?

Video

Ik maakte een video van alle items. Die kun je nu bekijken op het YouTube kanaal van MAMA to the max. Zo kun je alle producten met wat meer detail bekijken. De linkjes naar de producten vind je hieronder!

Ronde doos met print (€4,00)

ronde cadeaudoos kerst hema

Een echte kerstdoos om spullen in te bewaren of te gebruiken als cadeaudoos. Zelfs de verkoopster vroeg mij waar ik het vandaan had gepakt! Hij is online weer verkrijgbaar ook met andere patroontjes.

Cadeaupapier (€1,50 -€2,50)

leuk cadeaupapier kerst cadeau hema shoplog

Een leuk cadeautje verdient het om ingepakt te worden in een stijlvol en elegant papiertje. Ik kocht een kerstvariant met leuke figuurtjes en een gouden variant met witte boompjes.

Kaarten (€1,50)

neutrale kerstkaart met goud hema shoplog

Mensen die mij goed kennen, weten dat ik geen kerstkaarten verstuur. Voor een aantal oudere mensen, stuur ik nog wel een kaartje. Deze zijn ontzettend lief!

Papieren kerstbordjes (€1,50) 

wegwerpbordjes kerst met rendier hema shoplog

Voor de meisjes zijn er rond deze gelegenheden, altijd kartonnen bordjes in huis. Dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Deze te leuke, met rendieren erop, zijn bij uitstek geschikt voor een gedekte tafel voor de kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in het blauw en rood.

Gouden kaarsen (€4,00)

gouden kaarsen hema shoplog

Voorheen kocht ik kaarsen bij de Action maar de branduren zijn maar kort. Eigenlijk koop ik altijd mijn kaarsen bij de Hema met wel 57 branduren! De kaarsen zijn grijs/goud en gaan dus heel lang mee. Nu is er een actie, waarbij je er 3+1 gratis krijgt.

Cocktailprikkers (€1,25)

gouden sateprikkers cadeau hema shoplog

Hoe schattig zijn deze leuke cocktailprikkers? De prikkers gaan we gebruiken wanneer ik met de meisjes wat heb gebakken.

Folie confetti (€1,25)

gouden tafelconfetti kerst hema shoplog

Toen ik dit zag, kwam direct het idee op, om dit als decoratie op de kersttafel te leggen. Het fleurt de tafel al snel nóg meer op!

Verschillende cadeautasjes (€1,50 –€3,00)

grote cadeautas met goudfolie hema shoplog

Soms geef ik kleine cadeautjes of presentjes en dan is er niets leukers om het in zo’n mooi tasje te geven. Ook staat het vaak gezellig onder de boom! HEMA heeft verschillende maten, van klein tot heel groot.

Gouden bureauaccessoires (€3,50) 

gouden plakbandhouder hema shoplog

Het is geen geheim, dat ik van goud hou maar het moet niet een schreeuwende kleur goud zijn. Eindelijk kwam ik bij de Hema, de perfecte bureauaccessoires tegen. Ik nam een nietmachine mee en een plakbandhouder.

Papieren tafelkleed (€9,00) 

papieren tafelkleed kerst hema shoplog

Ideaal met kids en leuk voor de Kerst: een papieren tafelkleed met patroon. Ze hebben verschillende soorten. Er staat op dat het kleed hetzelfde valt als linnen. Hoe elegant is dat?

Panty’s (€7,00)

donkerblauwe panty 60 dernier hema shoplog

Mijn trouwe volgers, weten dat ik mijn panty’s altijd van Wolford koop. Onlangs had ik een extra paar nodig en liep snel bij de Hema naar binnen voor een extra setje. Ik ben een groot fan, van panty’s met een motiefje, in de winter. Ik kocht een 60 denier met een visgraatje/zigzag patroon, een donkerblauwe zonder motief en nog een shapewaer panty, zonder naden en randen. Ideaal voor de feestdagen dus!

 

Genoeg inspiratie dus om nog even lekker te winkelen! Heb jij iets op je lijstje staan wat je écht nog in huis moet halen?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Kerst Shoplog HEMA

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!