Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Jouw unieke horoscoop


11 oktober 2019


Astrologie
<

Waar liggen mijn krachten en maak ik wel de goede keuzes? Deze vragen spoken sinds mijn nieuwe avontuur met Blooming Blends constant door mijn hoofd. We hebben het zo onwijs druk, dat ik leef op mijn eigen energie en soms mijzelf vergeet. Sinds het gebruik van de essentiële oliën ben ik me nóg meer gaan verdiepen in wereld van de astrologie. Zo kwam ik in contact met Astrologer & Business Mentor Patricia Panasri die mij een kijkje gaf in mijn unieke horoscoop door middel van een online consult. Het was zo ontzettend inspirerend dat ik dit moest delen met jullie! 

Lees ook:
Yes, wij zijn verhuisd! | Weekvlog #3

Astrologie

Nee, ik zweef niet, ik sta nog steeds met beide benen op de grond, haha! Astrologie is een tool om snel inzicht te krijgen in je eigen patronen en gewoonten. Het is niet zoals de algemene horoscopen die je in tijdschriften leest. Wist je trouwens dat die voor het eerst gepubliceerd werden om zo meer kranten te verkopen? Leuk feitje!

Astrologie is een persoonlijke benadering, uniek voor ieder persoon, gebaseerd op jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Zo ontstaat er een unieke kaart. In een geboortehoroscoop sessie vertelt Patricia haar cliënten ook altijd dat ze niks nieuws gaat vertellen, maar een spiegel voorhoudt waardoor ze direct tot de kern komen stappen kunnen zetten die helemaal kloppen bij hun diepste verlangens.

Patricia Panasri

Patricia Panasri

Geboortehoroscoop

De eerste sessie draaide om de drie belangrijkste punten: de zon, de maan en de ascendant/rijzende teken. Patricia helpt mij door middel van mijn geboortehoroscoop om meer inzicht te krijgen in waar mijn sterke kanten liggen, maar ook waar ik waakzamer voor moet zijn. Zo kan ik zien waar mijn kracht ligt, hoef ik minder hard te werken én krijg ik meer gedaan. Klinkt dat als te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Je hebt allemaal wel een keer ervaren dat iets je zo gemakkelijk af gaat dat het moeiteloos voelt. Zou het niet fijn zijn om het grootste deel van de tijd, dat te doen wat jou gelukkig maakt?

Zonneteken

De zon staat voor je ego en identiteit, maar wel in de beste zin van het woord. We hebben ons ego nodig om met andere om te kunnen gaan en onszelf te beschermen. Mijn zon staat in Stier in het 2e huis. Stier is loyaal, trouw en een harde werker. Stier is een aarde teken (net als Maagd en Steenbok), waardoor stabiliteit heel belangrijk is. Omdat het een aarde teken is, leven Stieren sterk voor hun zintuigen. Voor hen voelt dit heel normaal om beslissingen te nemen op basis van een geur, een aanraking of een geluid.

Huizen

Een geboortehoroscoop is opgedeeld in twaalf huizen (het lijkt op taartpunten). Ieder huis staat voor een ander onderdeel van je leven. Het eerste huis staat bijvoorbeeld voor start energie, sta-op-en-ga, identiteit en beginnen. Het laatste huis, het 12e huis, staat voor het einde van een reis, spiritualiteit en het naar binnen kijken voor antwoorden in plaats van het buiten jezelf zoeken.

Mijn zonneteken staat in het 2e huis; wat staat voor stabiliteit, persoonlijke financiën, waarden en normen, en nuchterheid (wat erg overeenkomt met de energie van Stier). Dat betekent dat het voor mij heel belangrijk is om juist de aardse zaken stabiel te hebben zodat zij kan creëren vanuit flow zonder dat ze zich druk hoeft te maken. Als deze zaken niet stabiel zijn kan ik mij snel afgeleid en stuurloos voelen.

Astrologie, Chart

Mijn geboortehoroscoop

Maanteken

De maan vertegenwoordigt je emoties, onderbewustzijn, gevoeligheid en je intuïtie. Dit is een kant die niet iedereen meteen ziet. Je familie en vrienden weten dit vaak maar al te goed! De maan staat bij mij in Waterman in het 12e huis. Waterman is het meest revolutionaire en vooruitdenkende teken. Waterman beleeft alles vanuit een ander perspectief. Voor sommige kan dit overkomen als afstandelijk en onverschillig maar niets is minder waar. Stier houdt ervan om dingen praktisch te maken en een vaste koers te varen.

De maan staat in het 12e huis waardoor spiritualiteit een belangrijk onderdeel van haar stabiliteit. En met spiritualiteit bedoel ik niet meteen dagelijks een uur mediteren of uren aan yoga doen. Spiritualiteit staat voor de reis naar binnen. Dit kan ook door een lange wandeling in de natuur, zolang het weg is van alle ruis van alledag zodat het praktische even wegvalt.

Een ideale combinatie dus waarin prachtige nieuwe ideeën opkomen en ook uitgevoerd worden. Patricia zei: “Jullie weten allemaal dat Marjon vernieuwend en inspirerend is!”. Dat klopt dus !

Rijzende Teken/Ascendant

Het volgende belangrijke punt in de geboortehoroscoop is het rijzende teken of ascendant genoemd. Dit is geen planeet maar een punt op de horoscoop en het geeft het punt op de oostelijke horizon weer. Het teken waarin de ascendant staat verschuift iedere 15-20 minuten dus een precieze geboortetijd resulteert in een nauwkeurigere geboortehoroscoop.

Je ascendant geeft je diepste ziel weer. Dit is hoe familie en vrienden je omschrijven. Je spontane reactie op je omgeving en situaties. Mijn ascendant staat in Vissen. Dit is het meest gevoelige en empathische teken. Het groeimoment zit dus vooral in je blijven openstellen en je empathisch vermogen te gebruiken en tegelijkertijd jezelf beschermen tegen mensen die energie kosten. Grenzen stellen is extreem belangrijk voor Vissen.

Carriere en reputatie

Patricia: “Het 10e huis staat voor carrière en reputatie. De plaatsing van Neptunus in dit huis is geen verrassing. Marjon brengt haar dromen in de werkelijkheid. MAMA to the Max beginnen was voor haar geen risico of raar. Alles voelde goed en ze nam de sprong gewoon. Ze runt haar bedrijf op gevoel. Als iets niet goed voelt past ze op tijd haar koers aan. Precies waar ze nu middenin zit, voelen en bijsturen.”

Unieke Expressie

Iedere horoscoop heeft een unieke samenstelling en plaatsing van planeten in de dierenriem. Hierdoor ontstaat er bij iedereen een ander web van aspecten en uitingen. Ook zou ik voor kunnen kiezen om vernieuwende ideeën te negeren omdat ze zo anders zijn. Dit zou volledig tegen haar natuur in gaan maar er zijn genoeg mensen die het onderbuikgevoel negeren en meegaan met de stroom van de maatschappij. Ik kies er bewust voor om mijn gevoel te volgen en is niet bang om tegen de stroom in te gaan.

Jouw Unieke Horoscoop

Ben jij zelf ook geïnteresseerd om te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn zodat je de volgende stappen kan zetten in je bedrijf en je leven? Het mooie is dat je geen grote, extreme veranderingen in je leven hoeft te doen. Juist door kleine maar krachtige aanpassingen kun jij het maximale uit het leven halen!

Speciaal voor MAMA to the Max volgers is er nu een aanbieding. Boek jouw sessie nu en ontvang gratis de cursus “de Maan & Jouw Cyclus” twv €147. In deze cursus duik je dieper in de fases van de maan zodat jij precies weet wanneer je welke taken het beste kunt doen. Nooit meer de juiste taken op het verkeerde moment doen. Door de cursus leer je gebruik te maken van de energie wisselingen van de maan en je eigen cyclus. Word productiever, ervaar meer rust en elimineer het giswerk. Stem jouw week af op jouw energie, in plaats van andersom en overrompeld worden. Claim jouw kracht en mail snel naar: hello@patriciapanasri.com.

Gebruik de code MTTM. Geldig t/m 31-11-2019

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!