Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wie jarig is trakteert, een jaar lang élke maand!


26 april 2018


<

Gisteren was het mijn verjaardag en werd ik 34 jaar. Ik heb een heerlijke dag gehad met mijn familie en de avond afgesloten met een etentje met mijn vriendinnen. Maar mijn verjaardag wil ik natuurlijk ook met jullie vieren. En hoe leuk is het om dat te vieren met een geweldige winactie?

Lees ook: Lilou’s favoriete speelgoed in het eerste jaar

Kickoff verlengde ambassadeurschap

Ik heb het afgelopen jaar ontzettend leuke blogs en reviews mogen maken over één van mijn favoriete speelgoedmerken, namelijk VTech. Het merk kenmerkt zich voornamelijk vanwege het educatieve speelgoed, met aangename en vrolijke kleuren en geluiden. Wat mij betreft het enige merk waar de batterijen niet uit zouden hoeven ;-). En wat ben ik blij dat ik aan jullie mag mededelen dat ik ook dit jaar weer met dit prachtige merk ga samenwerken: ik ben weer trotse ambassadrice van VTech. En dat moeten we vieren!

Wie jarig is: trakteert!

Jarig zijn én een verlengd ambassadeurschap: dat betekent dubbel feest! En cadeautjes krijgen is natuurlijk leuk, maar cadeautjes weggeven is nóg leuker! En namens VTech mag ik het komende jaar elke maand een jarig jobje of jetje gaan verrassen met een cadeau van VTech! En we starten met de verjaardagen in juni. Dus is jouw kindje in juni jarig? Doe dan snel mee!

Zo maak je kans:

Laat hieronder in je reactie achter

  • wanneer jouw kindje in juni jarig is
  • hoe oud hij / zij wordt
  • welk product van VTech jij graag zou willen winnen voor je jarige kind en waarom
  • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind mei 2018 is de trekking voor jarige kindjes in juni. En ook dan begint de trekking voor de jarige jobjes / jetjes van juli. En zo gaan we een heel jaar door. Dat gaat een leuk jaar worden, ik heb er nu al zin in!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech.

 

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!