Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wie jarig is trakteert, een jaar lang élke maand!


26 april 2018


<

Gisteren was het mijn verjaardag en werd ik 34 jaar. Ik heb een heerlijke dag gehad met mijn familie en de avond afgesloten met een etentje met mijn vriendinnen. Maar mijn verjaardag wil ik natuurlijk ook met jullie vieren. En hoe leuk is het om dat te vieren met een geweldige winactie?

Lees ook: Lilou’s favoriete speelgoed in het eerste jaar

Kickoff verlengde ambassadeurschap

Ik heb het afgelopen jaar ontzettend leuke blogs en reviews mogen maken over één van mijn favoriete speelgoedmerken, namelijk VTech. Het merk kenmerkt zich voornamelijk vanwege het educatieve speelgoed, met aangename en vrolijke kleuren en geluiden. Wat mij betreft het enige merk waar de batterijen niet uit zouden hoeven ;-). En wat ben ik blij dat ik aan jullie mag mededelen dat ik ook dit jaar weer met dit prachtige merk ga samenwerken: ik ben weer trotse ambassadrice van VTech. En dat moeten we vieren!

Wie jarig is: trakteert!

Jarig zijn én een verlengd ambassadeurschap: dat betekent dubbel feest! En cadeautjes krijgen is natuurlijk leuk, maar cadeautjes weggeven is nóg leuker! En namens VTech mag ik het komende jaar elke maand een jarig jobje of jetje gaan verrassen met een cadeau van VTech! En we starten met de verjaardagen in juni. Dus is jouw kindje in juni jarig? Doe dan snel mee!

Zo maak je kans:

Laat hieronder in je reactie achter

 • wanneer jouw kindje in juni jarig is
 • hoe oud hij / zij wordt
 • welk product van VTech jij graag zou willen winnen voor je jarige kind en waarom
 • tag onder het Facebook bericht van dit blogartikel twee mensen die ook van deze winactie moeten weten voor de aankomende maanden

Eind mei 2018 is de trekking voor jarige kindjes in juni. En ook dan begint de trekking voor de jarige jobjes / jetjes van juli. En zo gaan we een heel jaar door. Dat gaat een leuk jaar worden, ik heb er nu al zin in!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech.

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

72 Reacties op “
Wie jarig is trakteert, een jaar lang élke maand!

 1. Als eerste natuurlijk gefeliciteerd!

  Onze zoon word 20 juni 3 jaar!

  Hij doet het nu gelukkig super goed (Had een achterstand maar is aardig op de inhaalrace)

  Grote broer en zus doen af en toe spelletjes op de grote computer en dat wil djayvi ook zo graag dus de storio zou hij wel heel cool.vinden…

 2. Mijn dochtertje Linde wordt 12 juni alweer 1 jaar oud, we hopen dat we samen op die dag al in ons nieuwe huisje wonen om een nieuwe start te maken.
  Ik denk dat linde de VTech Baby Activiteiten Kubus – Activity-center ontzettend leuk zou vinden.
  Ik duim dat ze wint! ❤️

 3. Wat een toffe actie!! Mijn dochtertje wordt 20 juni drie. Ik denk dat ze het roze magische bureau helemaal te gek zou vinden!

 4. Ik heb zelfs 2 jarige kindjes in juni. Mijn dochter wordt 12 juni 3. Zij zou het magisch bureau of het magibook geweldig vinden, want ze houd enorm van leren. Mijn zoon wordt 1 jaar op 27 juni. Hij is enorm asn het ontdekken dus ik denk dat voor hem de loopwagen of de activiteitenkubus leuk zou zijn!

 5. Wat leuk!
  Ons zoontje Tijn wordt op 4 juni alweer 3 jaar.
  2 maandjes later gaat hij voor het eerst grote broer worden, heel spannend.
  Hij is gek op het speelgoed van Vtech, vooral de toet toet auto’s zijn favoriet!
  Het vliegveld of de brandweerkazerne zou hij echt super leuk vinden!
  Nu duimen! 🙂

 6. Wat leuk dat je weer een jaar gaat samenwerken met ze! Mijn zoontje Milo wordt op 8 juni een jaar. Ik zag de leuke kubus voor hem al, maar iets van toettoet of zoefzoef is ook erg leuk.

 7. Super leuke actie! Mijn zoontje van 2 is in april net jarig geweest, maar in juni verwachten wij een broertje of zusje! Dit betekend ook feest natuurlijk daarom zou ik graag mee willen doen voor de dierenvriendjes mobiel! Deze zou super zijn voor de kleine om mee te spelen in de box.

 8. 26 juni word ons lieve Zoontje Daan alweer 3 jaar wat vliegt de tijd toch voorbij he?
  Ik denk dat hij erg blij word van het magisch bureau van Vtech ik heb die vaak voorbij zien komen in je vlogs en vind het zelf een supergaaf ding en daarnaast natuurlijk ook nog leerzaam

 9. Ons boefje wordt op 8 juni 2 jaar en is helemaal gek op auto’s! Iets uit de Vtech toet toet serie zou dan ook helemaal leuk zijn, bijvoorbeeld het vtech toet toet racecircuit of de vtech toet toet wegdelen! 🙂

 10. Allereerst gefeliciteerd met jouw verjaardag! En wat gaaf om te horen dat het ambassadeur schap van vtech verlengd is. Mijn zoontje
  wordt eind juni 3!!! Hij zou de cars 3 macqueen racestuur fantastisch vinden.

 11. Mijn dochter Emma wordt 3 jaar op 13 junu!! Ik zou het magisch bureau leuk vinden voor haar. Daar hoor ik zoveel goede dingen over in jou vlogs 😉

 12. Onze jongste dochter Noor wordt 1 juni 1 jaar. Het blub blub bad avontureneiland lijkt ons heel leuk voor onze vrolijke waterrat!

 13. Hoe leuk!
  Ons zoontje word 18 juni 2!
  Laat hij nou helemaal gek zijn van de Toettoet auto’s!
  Hij wil heel graag de brandweer kazerne!
  Wij zelf zijn ook dol op de producten. Omdat het kwalitatief gewoon enorm goed spul is!
  En buiten dat is het meestal ook erg educatief!

 14. Ons meisje Lynn word 8 juni 1 jaar❤️ Ze is gek op de zoefzoef dieren dus daar iets van lijkt me heel erg leuk!

 15. Onze Anique word 9 juni 2 jaar. Voor haar zou ik het blub blub bad avonturen eiland willen winnen. Ze is geen op water… Wij wonen op moment niet thuis omdat ons eigen huis onbewoonbaar is. Ik vind het zo erg dat wij Anique haar 2e verjaardag niet kunnen vieren op 9 juni bij ons thuis. Jaar 1e verjaardag verliep ook al anders dan gepland. Nu wij tijdelijk in een vakantie huisje wonen zou de blub blub bad avonturen eiland geweldig zijn voor in bad.

  @koenzomers @ellenstegeman doen jullie ook mee?

  Wat een mega leuk idee om dit zo te doen. Vtech is hier echt favoriet.

 16. Nog van harte gefeliciteerd! Wij zijn dol op VTech speelgoed.

  24 juni wordt onze Sylvie 1 jaar! ✨En met een leuk cadeautje van VTech, wordt het een te gekke verjaardag! Susanne & Frank doen jullie ook even mee?

  Wij doen mee voor de VTech Activiteitenkubus.

 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ons meisje wordt 23 juni 2. 5 dagen nadat ik 30 ben geworden en 1 dag voordat haar vader 31 wordt. (En de dag voor ons meisje blaast ook opa nog een kaarsje uit. Wij vinden de magic table erg mooi. https://www.vtechnl.com/mijn-magisch-bureau-3-in-1.html daar heeft ze straks in het nieuwe huis echt de ruimte voor. En als 2e gupje straks is geboren dan heeft ze de eerste tijd echt iets wat van haar is.

 18. Vtech vind ik ook echt een heel fijn merk en daarom doe ik ook graag mee voor mijn dochtertje. Zij wordt 14 juni 2 jaar! Ik zou voor haar de: Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk – Magische Eenhoorn willen winnen. Ze is stiekem namelijk een klein prinsesje (en een diva ;)) dus dat zou een perfecte combi zijn. Daarnaast kan ze echt super zoet zijn als speelgoed haar uitdaagt en het speelgoed verschillende dingen kan. Dus zij zou hier echt heel blij mee zijn.

  Ik heb ook vriendinnen getagt via Facebook, zodat zij ook op de hoogte zijn van deze te toffe winactie!

 19. Dat kan nog net! Onze jongste wordt op 30 juni 5 jaar. Hij zou erg blij worden van een kiddizoom of storiomax. Meteen een super cadeau voor op de achterbank tijdens de lange reis naar Frankrijk komende zomer!

 20. Onze zoon is 11 juni jarig dan word hij twee jaar hij zou het superleuk vinden om Blub Blub Bad – Avontureneiland dat te winnen hij is weg van badderen in bad.

 21. Allereerst gefeliciteerd natuurlijk! Wat een leuke actie, mijn zoontje Jaevy wordt 11 juni alweer 6 jaar, tijd vliegt. Er zijn verschillende dingen die hij erg leuk vindt, maar gezien hij het geweldig vindt muziek te luisteren, erop te dansen en hard mee te ‘zingen’ denk dat hij erg blij zou zijn met de vtech muziekplayer

 22. Wat ontzettend Leuk! Hier is Vtech ook favoriet in huis. Onze jongste speelt met het speelgoed waar onze oudste nog mee gespeeld heeft. Vtech gaat jaren mee. De muziekjes kennen we inmiddels allemaal uit ons hoofd 😉
  Op 9 juni hoopt onze lieve oudste dochter Naomi alweer 6 jaar te worden. Zij heeft een tijdje de Vtech storio van haar grote nicht mogen lenen. Helaas moest ze deze weer inleveren en dat kostte haar wel wat moeite. Wat zou het dubbel feest zijn, als ons meisje verrast zou worden met de roze Vtech storio. Wij gaan duimen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!