Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Janet Jackson (50) is bevallen van een zoontje!!


4 januari 2017


H

Het nieuwe jaar begint feestelijk in huize Jackson! Gisteren heeft de 50- jarige ‘That’s the way love goes’ zangeres haar eerste kindje op de wereld heeft gezet!

Het kindje heeft de naam  Eissa gekregen!

Janet  jackson is gedurende haar zwangerschap uit de media gebleven. Via haar woordvoerder heeft Janet laten weten een goede en stressvrije bevalling gehad te hebben.

Er zijn (nog) geen foto’s van de kleine Eissa gepubliceerd.

exclusive personal photo of janet jackson to be used in 10.24 scoop first
courtesy solaiman fazel and janet jackson
run by gillian telling first

Zij en haar man Wissam Al Mana zijn dolgelukkig met de komst van hun zoon Eissa Al Mana.

Bespaar continu
Mathilde

Mathilde

Hi! Ik ben Mathilde, 33 jaar, trotse mama van Julie (5,5) en James (3). Ik werk parttime en daarnaast houd ik me bezig met het reilen en zeilen van alles wat er bij een kleuter- en peuterleven komt kijken. De dagen zitten vrij snel vol. Tijd over? Dan ben ik het liefste bezig met mijn (persoonlijke) mama-ervaringen + kidsproof hotspots te delen via coffeeandkids.nl . Verder ben ik een held in de strijk ontwijken, probeer ik wekelijks een rondje hard te lopen en ben ik een cappuccinolover. Ik neem jullie in mijn blogs mee met mijn ervaringen als mama, herinneringen, trotse momenten, inspiratie. Lees ze, liefs! Ps, je kunt ons dagelijks volgen op Instagram.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!