Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

It’s my birthday: 32 jaar


25 april 2016


<

Jeeeee, it’s my birthday today! Het is voor mij een dag die ik vroeger veel interessanter en spannender vond dan tegenwoordig. Waar ik vroeger al wekenlang wakker lag over mijn verlanglijstje en mijn kinderfeestje, ben ik nu vooral heel dankbaar dat ik er weer een jaartje bij heb mogen optellen. Gelukkig voel ik me wel altijd heel erg jarig door alle felicitaties die ik van iedereen krijg via de blog, instagram en Facebook. Dat doet een mens toch wel goed, al die lieve woordjes.

Happy Birthday to me 32

Vandaag beantwoord ik enkele vragen over hoe het jarig-zijn en hoe ik dat beleef. Lees je mee?

Hoe oud ben je geworden?

Ik mag vandaag 32 kaarsjes uitblazen. Ik ben geboren op 25 april 1984. Ik begin me langzamerhand wel een beetje thuis te voelen in de dertigerjaren.

Zou je liever nog 10 jaar jonger willen zijn?

Nee, absoluut niet. Met alles wat ik nu weet en geleerd heb, zou ik niet weer 22 willen zijn. Ik was toen nog een stuk onzekerder en was druk bezig met mijn studie. Nu ik al een carrière heb opgebouwd en ik ook niet meer zonder Maxime zou kunnen zou ik nooit meer 10 jaar terug willen in de tijd.

Vier je je verjaardag vandaag?

Ja, natuurlijk! Ik kan mijn verjaardagen heel uitbundig vieren, maar ook heel ingetogen. Dit jaar koos ik voor de laatste optie. Ik heb vijf meiden uitgenodigd die heel dichtbij me staan en samen met hen wil ik graag toasten op mijn nieuwe levensjaar. Ze komen vanmiddag om 14.00 uur en ik zorg dat er een aantal lekkere vlaaien klaarstaan.

Ben je al eens goed verrast op je verjaardag?

Ja, al vaker door vriendlief JP. Omdat hij normaal niet echt van de romantiek is vind ik het extra leuk wanneer hij dat wel een keertje doet. Dat is eigenlijk al een verrassing op zich, haha. Wanneer je dan een fles champagne met een super lieve kaart naast je bed vindt, kan ik daar intens gelukkig van worden.

Vind je verjaardagsfeestjes leuk?

Ja, heel erg! Ik vind het heel leuk om ze te organiseren. Vroeger, hoe klein ik ook was, maakte ik mijn moeder helemaal gek over mijn kinderfeestje. Ik wilde iedereen persoonlijk een uitnodiging geven en ook wat betreft de traktaties op school wilde ik inspraak hebben. Ik herinner me nog dat op de basisschool jarig zijn echt het hoogtepunt van het jaar was. Je had de hele dag priviléges en in de kring kreeg ieder kind een muziekinstrument en werd er luid voor je gezongen. Meestal vierde ik mijn feestjes op woensdagmiddag. Ik kan me nog het feestje bij McDonalds herinneren waar we hamburgers zelf mochten maken, geweldig was dat!

Vandaag de dag kan ik er ook wel heel erg naartoe leven als ik besluit om een groter feestje te organiseren. Ik ben iemand van de details en wil dan ook dat alles tot in de puntjes gestyled en geregeld is. Ik heb al twee keer een cateraar laten komen, waardoor je verzekerd bent van een soepel verloop. Zij verzorgen alles en je hoeft je zelf nergens druk om te maken. High tea’s vind ik ook heel leuk om te doen met vriendinnen. Lekker eten en kletsen met elkaar.

Welke taart is je lievelingstaart?

In het Zuiden eten we eigenlijk meer vlaai dan taart. Mijn lievelingsvlaai is de smurfenvlaai (wie kent dit). Daar ben ik echt zooooo dol op. Het is een abrikozenvlaai die helemaal bedekt is met slagroom en witte chocoladevlokken. Jammie! De grenachetaart ben ik ook erg dol op.

32 jaar

Op naar een gezond, gezellig nieuw levensjaar met veel gelukkige momenten.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
It’s my birthday: 32 jaar

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!