Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dit is dé eyecatcher van mijn kantoor


9 februari 2019


LAMP
<

Onlangs heeft mijn kantoor echt een mega make-over ondergaan. Elke keer als ik ‘mijn plekje’ binnenloop krijg ik weer zo’n warm gevoel van binnen. Door de toevoeging van mijn nieuwe hanglamp is het plaatje helemaal compleet.

Lees ook:
MEGA MAKE-OVER KANTOOR

Vernieuwend en toch vertrouwd

Ik hou ervan om regelmatig plekjes in huis of bepaalde items een make-over te geven. Zo ook mijn kantoor. Ondanks de aanpassingen blijft het mijn vertrouwde plekje waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Kijk nou zelf, is het niet een plaatje?

kantoor make over riviera maison mamatothemax

Een lichtpuntje

Maar, het plaatje was nog niet helemaal compleet! Ik zocht namelijk nog een mooie, stoere lamp. Toen was het de vraag: wordt het een staande of een hangende lamp? Ik heb al een staande lamp en er zijn genoeg kaarsen die klein licht leveren. Mijn bureau moest optimaal verlicht worden, want met donkere dagen of eens doorwerken op een avond, heb ik gewoon goed licht nodig. Een hanglamp zou het mooist tot zijn recht komen.

De eyecatcher van mijn kantoor

Na heel wat zoektochten kwam ik deze prachtige lamp tegen en de kleur past zó goed bij mijn nieuwe kleur muur. Het is een industriële lamp, maar door zijn kleur past het meer in een wat landelijker thema. Ik noem ‘hem’ de eyecatcher van mijn kantoor.

lamp

Verras jezelf

Om elke dag te blijven genieten van een ruimte, raad ik iedereen een make-over aan. Ik geef toe het is soms best spannend. Zo’n witte muur opeens super donker. Maar, soms is het gewoon nodig om jezelf te blijven verrassen. Meer sfeer aanbrengen door accessoires en zo af en toe eens een hele andere kleur. Of gezellig met de seizoenen mee en elke keer een ander tafeltje. Ik hou ervan!

Hoe hou jij je plekje verrassend en nieuw? En wat is voor jou een echte eyecatcher? Deel het in de reacties!

Veel liefs,

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!