Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dit is absoluut mijn favoriete ruimte thuis


26 december 2018


favoriete plek in huis mamatothema goud
<

Iedereen heeft wel een favoriet plekje in het huis. Zo’n plek kan van alles zijn. Een ruimte, zoals een slaapkamer om je even terug te trekken. Maar, ook een lekker plekje op de bank om even te ontspannen. Willen jullie weten wat mijn favoriet is? Lees dan gauw even verder…

Mijn absolute favoriet

Een keuken is meer dan alleen maar een ruimte om te koken. Het is de ruimte waar je je als gezin nog even de dag doorneemt. Misschien wel met een kopje thee of een lekker drankje. En als JP dan aan het koken is, zit ik graag bij hem om even bij te kletsen. Het is een plek waar we samen graag zijn als familie en het moment nemen om even naar elkaar te luisteren.

Samen koken met de meisjes

Er zijn ook genoeg momenten dat ik samen met de meisjes de keuken de halve dag in beslag neem om bijvoorbeeld koekjes te gaan bakken. Soms is het een hoop geknoei en ligt er overal bloem en beslag, maar dat mag, want het hoort erbij!

Daarnaast hebben de meisjes ook hun eigen keukentje waar ze maar al te graag mee spelen. Grappig om te zien hoe Maxime haar papa nadoet met koken, terwijl Lilou alweer rond sjokt in mijn hoge hakken en met de tas van oma. Heerlijk toch?

Even ontspannen…

Op de tweede plek staat de badkamer als mijn favoriet. Vooral als ik na een lange werkdag even lekker helemaal kan ontspannen. Dan doe ik de kaarsjes aan, licht helemaal uit en een fijne badproduct. Even helemaal me-time.

Maar, ik kan er ook zeker van genieten als Maxime en Lilou er samen badderen. Samen spelen met het schuim en er dan door alle sprongen een hoop water naast ligt. Maar, ook hier mag je je lekker uitleven. Want een badkamer hoort net zoals een keuken, soms ook eens een kliederboel te zijn.

Nu ben ik wel heel erg benieuwd, wat is jullie favoriete plekje in het huis? Kunnen jullie ook zo genieten in de keuken en fijn samenkomen met het gezin?

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Dit is absoluut mijn favoriete ruimte thuis

  1. Onze keuken is niet zo groot (als wij zouden willen) maar zeker een favoriete plek in huis. Evenals de eettafel, waar we altijd samen eten en bijkletsen, spelletjes doen etc. Echt quality time samen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!