Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

Inspiratie voor Maxime’s 3e verjaardag


7 maart 2016


inspiratie meisje kinderkamer verjaardag fotoshoot MAMA to the max
H

Het is bijna zover….ons meisje wordt 31 maart alweer 3 jaar oud. Ieder jaar doe ik inspiratie op via Pinterest hoe ik deze dag wil gaan invullen. Natuurlijk willen we weer uitpakken met een mooi feestje. En net zoals de twee voorgaande jaren doen we weer een family fotoshoot, met Maxime natuurlijk in de hoofdrol. Dit jaar hebben we gevraagd of Esther van Esther Hameleers fotografie de shoot wil doen. Ze was gelijk enthousiast. Ik heb een pinterest pagina aangemaakt zodat Esther een moodboard heeft en kan zien welke ideeën ik heb voor de shoot.

Vandaag vertel ik iets meer over mijn ideeën voor het verjaardagsfeest en de fotoshoot van Maxime’s derde verjaardag. Wil je het hele moodbaord bekijken dan kan dat door op deze link te klikken.


EEN TIPJE VAN DE SLUIER


Voor dit jaar heb ik ook weer mijn inspiratie gehaald uit de foto’s op Pinterest. Ik heb best wel mooie scènes in gedachte. Ik heb voor 1 shoot ook de hulp ingeroepen van atelier De Rozijntjes. Zij gaan proberen een soortgelijke schommel te maken zoals hieronder.

inspiratie verjaardag schommel kind 3 jaar maxime fotoshoot MAMA to the max

 

Ik ben zo benieuwd of dit gaat lukken en we met Maxime ook zo’n mooie foto’s kunnen maken op de schommel.

Verder ben ik op zoek naar een mooi kroontje voor op haar hoofd. Ik heb op Etsy.com gezocht en gewoon op Google. Ik zou graag zo een soort kroon willen maken of bestellen voor Maxime:

inspiratie kroon fotoshoot verjaardag maxime MAMA to the max

 

Natuurlijk hebben we ook al een verjaardagstaart op het oog. Ik ben afgelopen vrijdag bij ’t Roze Bekkerieke geweest bij ons in de buurt van Maastricht. Ik kwam eigenaresse Nadine tegen op Facebook en ik ben helemaal verliefd op haar bakcreaties. Net zoals ik ook verliefd ben op haar naked vintage cakes. Wat zijn dat een mooie kunstwerkjes. Wat vind jij van deze prachtige taarten?

naken vintage cake verjaardag taart inspiratie MAMA to the max

En deze veel te schattig zelfgebakken hartjes:

Schermafbeelding 2016-03-03 om 15.46.10

 

Ook ben ik op zoek naar weer een mooie outfit voor Maxime. Ik heb al een aantal jurkjes op het oog:

 

jurkje inspiratie outfit meisje 3 jaar verjaardagsjurk kinderkleding MAMA to the max

Welk jurkje vind jij het mooist? Ik moet natuurlijk ook rekening houden met de fotoshoot. Een te druk jurkje kan de foto soms niet mooi maken. Maar het middelste jurkje vind ik wel weer heel leuk voor de verjaardag zelf. Nog even in dubio dus, maar komt vast en zeker goed.

En omdat het de dag dat we Maxime haar verjaardag vieren, Eerste Paasdag is, wil ik ook het Paasthema terug laten komen. Maxime is immers ook een echt Paaskindje want ze werd ook geboren op Eerste Paasdag.

pasen inspiratie ideen pastel kleuren verjaardag taart vlaai MAMA to the max

bron: ’t Roze Bekkerieke

Ik heb het idee om de paastakken goud te spuiten en er allemaal roze accessoires in te hangen. En ik kwam dit idee ook tegen op Pinterest:

paaseieren goud inspiratie

 

Ik maak ieder jaar een mooie sweet table waar buiten de verjaardagstaart ook andere lekkernijen en de drank op zal staan. Dit jaar zal verjaardagshoponline ervoor zorgen dat de tafel tot in de puntjes gestyled is. Op instagram zag ik een aantal leuke foto’s voorbij komen en samen hebben we gekeken welke producten leuk zouden zijn voor onze dag.

Untitled design

 

Wat vind je van mijn inspiratie? Doe jij zelf ook altijd inspiratie op via Pinterest? Ik vind het soms echt verslavend en kan de hele avond op zoek zijn naar nieuwe ideeën.

Nu ga ik aan het werk want we hebben nog maar drie weken voordat de grote dag is!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

18 Reacties op “
Inspiratie voor Maxime’s 3e verjaardag

  1. Volgens mij hoef je anders zelf nog maar heel weinig te doen…. Wat een heisa zeg, t kind wordt 3! Maar goed, ze zal vast heerlijke grasknietjes van t buitenspeler mogen krijgen in haar zorgvuldig gestylede jurk. Wat n onzin zeg!

  2. Leuke ideetjes hoor! Ik vind Pinterest ook super leuk, maar er gaat zoveel tijd in zitten! En die heb ik eigenlijk niet haha… Veel plezier met de voorbereidingen!

  3. Fantastische inspiratie heb je op gedaan! Het jurkje van Königsmühle vind ik persoonlijk het bijzonderst. Andere 2 jurkjes vind in beetje te gewoon maar misschien bij een fotoshoot komt dat beter uit.
    Succes ermee! En ik kijk uit naar je resultaten! Liefs

  4. Pintrest is the place to be voor inspiratie wat je daar allemaal vind. De bloemenjurk vind ik de leukste maar inderdaad druk voor een fotoshoot, misschien een paar met die uitproberen.

    • Hoi Geertje, dat is nu precies waar ik Pinterest ook voor gebruik. Ik ga er trouwens van uit dat haar verjaardag weer heel mooi wordt :). Liefs Marjon

  5. Geweldig mooi gestyled! Komt vast goed met Maxime haar verjaardag! Kun je wel aan mama overlaten ? Koningsmuhle jurkje vind ik het meest feestelijk, maar absoluut Tom Tailor voor op de schommel!! ??

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!