Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Inspiratie opdoen voor de peuterkamer


20 oktober 2015


<

Zoals jullie misschien al weten zijn hebben wij afgelopen zomer ons huis verkocht. Heel snel ging het allemaal want  ons huis kwam op Funda te staan en na 7 dagen tekenden we al het voorlopige koopcontract met de toekomstige eigenaren. Wij hebben nog geen nieuw droomhuis gevonden omdat we niet in de situatie wilden komen dat je een nieuw huis hebt maar je oude huis nog moet zien te verkopen. Status nu is dus dat we tijdelijk bij mijn schoonouders intrekken en we natuurlijk hopen dat ons nieuwe huis zich snel zal melden.

Maxime is echt uit haar ledikantje aan het groeien. Ik liep vorige week nog een keertje voor het slapen gaan haar kamertje binnen en constateerde ik dat ze echt te groot werd voor haar babybedje. We hebben er goed aangedaan een nieuw bed voor haar te kopen en niet te wachten tot in het nieuwe huis. Vandaag deel ik met jullie de inspiratiefoto’s die ik gebruikte om haar tijdelijke kamertje bij oma in te richten. We gaan eerst donderdag verhuizen en als dat achter de rug is ga  ik me de komende weken bezighouden met de inrichting van haar kamertje waar ik jullie uiteraard foto’s van ga laten zien als ie helemaal af is.

Vandaag dus de inspiratiefoto’s die ik gevonden heb. Hier komen ze!

bedje maisons du monde

Dit bedje hebben we daadwerkelijk al gekocht. Als het goed is wordt het volgende week geleverd. Ik vind het de gordijntjes zo schattig en het geeft ook een knus gevoel. Hier op de foto is de aankleding verder heel erg beige en ik wil meer naar het roze gaan.

 

beddengoed koeka

Vandaar ook dat ik graag dit dekbed van Koeka zou willen bestellen. Het lijkt me perfect passen bij dit bedje.

 

wandrek 2

Verder lijkt het me leuk iets van een wandrek of ladder tegen de muur te zetten waar we de voorleesboekjes een plekje kunnen geven. Zo’n lichtslinger erbij lijkt me echt heel gaaf!

 

kledingrek

Ik zou het leuk vinden de mooiste rokjes of vestjes van maxime permanent uit te stallen op de kamer. Ik ben dus nog op zoek naar een soort van kledingrekje.

 

foto2

Ik zou graag iets van een houten roze kastje willen hebben dat kan fungeren als nachtkastje naast haar bedje. Ik twijfel nog tussen ene klassiek Queen Ann tafeltje of een bijzettafeltje zoals deze van Ikea.

 

kussentjes

Ik wil graag veel kussentjes op haar bedje leggen omdat het er zo gezellig uit ziet.

 

opbergkisten

Ook zoeken we nog een opbergkist waar we alle kleine spullen in kwijt kunnen zoals laarsjes, schoenen, speelgoed, etc.

 

schemerlamp

Nu heeft ze alleen nog een hanglamp op haar kamer maar ik zou het wel leuk vinden ook een staande schermlamp toe te voegen.

 

Style: "Neutral"

Ik ben gek op de leuke pompons die je nu overal tegenkomt. Je ziet ze in alle kleuren. Ze creëren gelijk meer sfeer in een ruimte. Zoals op de foto van het bedje zie je de pompons aan het gehemelte hangen. Dat lijkt me ook wel heel gaaf om die zo te hangen aan Maxime d’r bedje.

 

sfeerimpressie girly

En verder kwam ik deze sfeerimpressie nog tegen die ik onmiddellijk wilde pinnen omdat het wel het sfeertje weergeeft zoals we die ook willen creëren.

 

 

Houden jullie van deze stijl? En heb je zelf ook inspiratie opgedaan voor de kamer van je baby of kindje? Ontbreekt er volgens jou echt nog iets dat goed zou passen in haar kamer, let me know…super nieuwsgierig!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Inspiratie opdoen voor de peuterkamer

  1. Ahhh, wat een onwijs leuk bedje! Waar is het van??

    Bij ikea (keuken) hebben ze een ontzettend leuk bordenrek! Dit rek gebruiken wij om dingen op te zetten en haar eerste jurkje aan te hangen etc.!

    Groetjes,
    Annabelle

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!