Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

IK BEN ZO MOOI: De lifestyle webshop voor baby, kind en mama


27 juni 2015


V

Vandaag een interview met de succesvolle onderneemster Jacolien! Jacolien is trotste mama van Liam (4) en Chloë (3) en daarnaast eigenaresse van de webwinkel Ikbenzomooi.nl. In 2010 heeft Jacolien de webshop  opgericht welke inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle winkel met veel terugkomende klanten. Het is een unieke lifestyle webshop met producten voor baby, kind en mama. Service, kwaliteit, unieke merken en competitieve prijzen zijn de voornaamste USP’s. Het assortiment is breed en er worden elke week nieuwe artikelen toegevoegd. Elk item wordt geselecteerd op prijs, kwaliteit en uitstraling. Ze moeten passen binnen het concept van Ikbenzomooi.nl. Uiteraard hebben we Jacolien een aantal vragen voorgeworpen. Lees je mee?

 

10660188_10154497970565109_7953416959240805963_n

Wie is Jacolien?

Mijn naam is dus Jacolien en ik ben trotste mama van Liam (4) en Chloë (3). Daarnaast een gedreven onderneemster met een passie voor de laatste trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche. Steekwoorden: Trotste mama, onderneemster, 31 jaar oud, gedreven, eigenwijs, houdt van honden, paarden, lezen en yoga.

 

Hoe kwam je op het idee een webshop te starten?

Voor 2010 had ik een grafisch ontwerp bureau van daaruit is de passie voor een eigen webshop ontstaan. Inmiddels werk ik hier fulltime aan samen met mijn zusje die ook fulltime in dienst is. Daarnaast werk ik samen met de leukste bloggers en hebben we binnen het bedrijf zoveel mogelijk geautomatiseerd.

 

foto chat

 

Hoe combineer je werk met het moederschap?

Het moederschap combineer ik flexibel met het werk. Ik ben ook niet anders gewend. Dus dat gaat vrij makkelijk. Liam gaat al naar school en Chloë gaat 3 ochtenden naar de peuterspeelzaal. In die tijd kan ik veel doen en verder kunnen ze ook al best een tijdje samen spelen. Dus dan doe ik vaak mailtjes en de marketing. En ’s avonds ga ik vaak nog een uurtje of wat verder op de iPad met inspiratie op doen op social media en onderhoud ik de Facebook/Pinterest pagina van Ikbenzomooi.nl. Verder heb ik een hulp in de huishouding. En natuurlijk Daniëlle die er hele dagen is en onder andere de klantenservice geheel voor haar rekening neemt en daarnaast zorgt dat alle pakketjes op tijd worden verzonden en het magazijn op orde houdt.

Waarin onderscheid je je met jouw webshop?

Ikbenzomooi.nl is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop waar klanten vaak terugkomen. Het sterke concept van sterke merken met wat minder bekende merken waardoor de webwinkel een brede unieke collectie kan aanbieden die je nergens anders in deze samenstelling vindt. Daarnaast richt ik me natuurlijk ook op een uitstekende klantenservice, snelle levering en superleuke acties. Maar dat spreekt voor zich.

Wat verkopen jullie zoal?

Je vindt bij ons onder andere de leukste decoratie voor kinderkamers ledikantdekens , hippe baby- en kinderkleding , cadeautjes en gewoonweg de nieuwste musthaves! De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe producten. Momenteel is de Zebra Luiertas erg populair.

rexinter-rugzakje-la-petite-rose-28-cm
a-little-lovely-company-letter-banner-wit-limited

suzyb-romper-milk-korte-mouw-gratis-verzending

proud-mama-gratis-armbandje-bij-elke-proud-mama-be

 

mixmamas-limited-edition-luiertas-zebra-met-luiere

 

Waar wil je over vijf jaar staan?

Het doel is om van Ikbenzomooi.nl de bekendste lifestyle webshop voor trendy mama’s met kids te maken. Een combinatie van sterke bestaande merken en nieuwe te gekke merken. Hip, trendy en altijd op de hoogte van de laatste trends en leukste cadeautjes. Veel klanten zijn blij als ze ons ontdekken en vertellen dit weer door aan anderen. Maar er is nog een grote doelgroep die ons nog niet ontdekt heeft en daar wordt nu hard aan gewerkt.

Jacolien, dank voor je verhaal! Ik heb ondertussen natuurlijk ook al een kijkje genomen in de webshop. Zoooveel leuke producten, ik raad iedereen absoluut aan eens rond te snuffelen in deze hippe en gevarieerde webwinkel!

 

 

 

 

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!