Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Hoe vraag ik een visum voor Turkije aan?


12 mei 2019


visumbuitenland.nl, visum aanvragen, online visum Turkije
<

De zomervakantie komt eraan en ik ben me alvast aan het oriënteren op een leuke familievakantie naar het buitenland. Ons oog is onder anderen gevallen op Turkije, echter kom je het land niet binnen zonder visum. Wist je dat het tegenwoordig heel gemakkelijk is om een visum aan te vragen? In deze blog neem ik al je zorgen weg als het gaat om een visum aanvragen.

Lees ook:
Voorjaarsvakantie en Pasen in Maastricht | WEEKLY SNAPS #16

Waarom is een visum nodig?

Een visum is een officiële toestemming om een land binnen te komen. Dit geldt onder anderen voor Turkije, Australië, USA en nog veel meer. Het land van jouw vakantiebestemming kan daarmee controle uitoefenen op wie er  binnenkomt. Je hebt verschillende soorten visa. Voor een zomervakantie in het Schengenland Turkije heb je een toeristenvisum nodig en die is 3 maanden geldig vanaf de aankoop.

Makkelijk zelf je visum kopen

Wist je dat er tegenwoordig een super makkelijke manier is om een visum aan te vragen? Je kunt namelijk online via Visumbuitenland.nl veilig en eenvoudig met een professioneel team van ervaren visumspecialisten de juiste reisdocumenten regelen. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier het land binnenkomt zónder gestress!

Wanneer is het goede moment?

Stel je hebt je vakantie naar Turkije geboekt en je hebt geen zin om alle zaken nog eens op het vliegveld te regelen. Dan kun je via Visumbuitenland.nl al je e-visum aankopen. Een e-visum is een visum die maximaal 90 dagen geldig is en per e-mail wordt verzonden. Zorg ervoor dat je ruim op tijd je aanvraag hebt ingediend. In sommige gevallen kunnen er zelfs spoedaanvragen gedaan worden. Dan heb je je e-visum al binnen 14 minuten. Het aanvragen van een visum duurt overigens 5 minuten en je betaalt ook gelijk, dus dat is zo gepiept! Voor Turkije is de prijs per visum € 24,95.

Zo werkt het:

In dit handige filmpje legt Visumbuiteland.nl op een hele eenvoudige manier uit hoe je op hun website je visum voor Turkije kunt aanvragen.

Hebben jullie wel eens online een visum gekocht? Vond jij dat ook zo ontzettend gemakkelijk? Ik weet nog niet waar onze reis naar toe zal gaan, maar ik hoor heel graag jullie verhalen over Turkije! 

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!