Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het is zomervakantie! [BLOGPAUZE]


8 juli 2018


Blogpauze, zomervakantie, huwelijk Zuid-Frankrijk
<

Lieve volgers, ik neem vanaf vandaag een blogpauze. De komende weken staan namelijk helemaal in het teken van mijn gezin en natuurlijk de aankomende bruiloft. Om alles zo stress-vrij te regelen, gaat de volledige focus dus ook daar naar toe. Maar, ik heb ook nog goed nieuws dat ik maar al te graag wil delen!

Lees ook:
WEEKLY SNAPS #26: Vandaag voor de laatste keer!

Een goed begin van de zomervakantie: even wat gas terugnemen

In de goals van deze maand gaf ik al aan dat ik deze zomervakantie een blogpauze inlas. Vanaf vandaag heeft Maxime officieel zomervakantie gekregen en daarmee gaat ook de blogpauze van start! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat soms best moeilijk vind. MAMA to the max is als een kindje voor me, dat weten jullie maar al te goed. Alleen, het is tijd om even gas terug te nemen.

De focus ligt puur op genieten, (uit-)rust(en) en het samen met mijn liefste meisjes en JP. Het zal druk genoeg worden en nemen daarom alle tijd die nodig is voor de aanloop naar ons huwelijk in Zuid-Frankrijk.

Blogpauze, zomervakantie, huwelijk Zuid-Frankrijk, champagne

Ook goed nieuws!

Het is natuurlijk ook gewoon een vakantie, net zoals jij waarschijnlijk ook je ‘pauze’ hebt gepland. Ik kom dus ook gewoon weer terug en begin september zal ik dan ook alles weer lekker oppakken. De afgelopen jaren heb ik dit overigens ook gedaan, even een break nemen van de website. Ik vond het heerlijk even ‘vrij’ te zijn van deadlines en verplichtingen. De laptop gaat uit en blijft uit en mijn telefoon zal ik enkel nog gebruiken voor leuke dingen.

Het goede nieuws is dat de weekvlogs gewoon doorgaan! Ik ben dol op vloggen en het is al een soort van dagboek van mijn leven, waarom zal ik dan stoppen? Elke woensdag zal er dus een nieuwe vlog op mijn Youtube kanaal te zien zijn! Dus als je dat nog niet deed: doeeeeen! Als je op ‘abonneren’ klikt krijg je zelfs een seintje in de mailbox dat er weer een nieuwe vlog online is. Ik zal je uiteraard meenemen in alle leuke momenten van de zomervakantie, wie weet geef ik je wel een letterlijk tipje van de sluier? 😉

Geen tijd voor social media

Ik merk ook aan de cijfers dat de zomermaanden rustig zijn en blijven. Veel mensen zijn op vakantie en terecht! Logisch dat je dan geen tijd hebt voor social media. Hou dat vooral vol. Leg je telefoon wat vaker weg of beter, zet hem op bepaalde momenten gewoon helemaal uit. Mocht je nog tips nodig hebben, lees dan even de blog over de leukste budget uitjes voor deze zomer!

Als we na onze bruiloft weer thuis zijn, zullen JP en ik lekker een paar dagen gaan genieten in het mooie Barcelona. Ik verheug me er allemaal echt super erg op! Vooral om veel samen de te zijn met de meisjes en gewoon als gezin samen leuke dingen te doen. De bruiloft geeft me ontzettend veel (gezonde) zenuwen en kan zo naar alles uitkijken.

Blogpauze, zomervakantie, huwelijk Zuid-Frankrijk, zwembad

Wat gebeurt er ondertussen met de blog?

Op de blog zul je wekelijks nog wel het één en ander online zien komen. Onder anderen een throwback naar de favoriete blogs van de lezers van vorig jaar. Verder gaat de maandelijkse winactie van VTech natúúrlijk gewoon door en zal op Facebook pagina elke maandag nog een ‘Onder Ons’ verschijnen. En zoals ik eerder zei elke donderdag weer een weekvlog. De Weekly Snaps slaan we even over maar ook op Instagram zal ik lekker foto’s en ontwikkelingen blijven posten.

Hoe ziet jouw zomervakantie eruit? Heb je ook een leuke vakantie of dagen gepland? Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige zomervakantie hebben en dat we maar mooi weer krijgen. Ik ben benieuwd naar jullie vakantiekiekjes en leuke belevenissen! Geniet van de vakantie, maar vooral van elkaar. Tot over een paar weekjes!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!