Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Hoe comfortabel is de wandelwagen van je kindje ?


25 mei 2016


comfortabel mama to the max
<

Stap een willekeurige babywinkel in en je struikelt over de wandelwagens. De een nog mooier, luxer en duurder dan de ander. Maar dan… Kies je de wandelwagen die je het mooiste vindt? De wagen die het beste binnen je budget past? Of degene die het meest comfortabel is voor je kindje?

 

comfortabel mama to the max

 

Dat laatste is natuurlijk moeilijk te achterhalen, aangezien je baby je niet kan vertellen of een wandelwagen lekker ligt of zit… Daar heeft het Amerikaanse bedrijf Contours Baby iets op gevonden. In het kader ’try before you buy’, de slogan van Contours, heef het babymerk een wandelwagen gemaakt in de afmetingen voor volwassenen. Zo kunnen de ouders zelf een testritje maken ín de wandelwagen en ervaren wat hun kindje ervaart.

Van de testritten is een grappig filmpje gemaakt. Hierin worden de ouders lekker rondgeren en zelfs in slaap gezongen. De video is inmiddes ruim 250.000 keer bekeken op Youtube en meer dan 450.000 keer op Facebook.

 

 

Bron: Ninemsn

Paulien

Paulien is 33 jaar en getrouwd met de Franse Jérémy. Sinds hun eerste vakantie Down Under in 2010 dromen ze over een leven in Australië. Niet permanent, maar voor een jaar of drie. In december 2015 gingen ze het grote avontuur aan. Ze wonen nu met kids Liam (4) en Mila (1) in Sydney. P

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!