Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

HOE BLIJF IK IN BALANS


2 januari 2019


in balans blijven met weight care mamatothemax v2
<

Jullie hebben mij het afgelopen jaar gevolgd tijdens het behalen van mijn grootste doel: lekker in mijn vel zitten tijdens de bruiloft. Mede dankzij de producten van Weight Care is me dit gelukt. Ik zat goed in mijn vel en heb echt kunnen genieten van ieder moment. Inmiddels ben ik alweer bijna vier maanden getrouwd met mijn grote liefde, Jean-Philippe. En mijn belangrijkste doel voor nu is: in balans blijven. Ik wil mijn huidige figuur graag behouden, maar zonder te streng voor mezelf te zijn. Hoe ik dat doe, vertel ik in deze blog!

Lees ook:
Reinigingskuur voor mijn lichaam

Bourgondisch leven en op gewicht blijven

Ik blijf houden van het bourgondische leven en wil mezelf geen avondjes uit eten onthouden. Daarom gebruik ik de producten van Weight Care om deze maaltijden in balans te brengen. In deze video vertel ik daar wat meer over!

Dus wanneer ik uiteten ga, neem ik in de middag een lekkere Honing Vanille Havermoutshake en zorg ik ook dat ik de volgende dag start met deze shake. Hierdoor voel ik me lekker in mijn vel en heb ik ook geen last van een schuldgevoel. Ik weet zeker dat ik een groot deel van mijn dagelijkse vitamines binnen krijgt. Ook zijn de producten van Weight Care laag in calorieën waardoor ik weet dat ik overdag niet te veel heb gegeten.

Weight Care Wednesday

Naast het gebruik van de producten in mijn dagelijks eetpatroon, heb ik sinds april iedere woensdag mijn balansdag. Dan ontbijt ik met een maaltijdshake, neem ik een maaltijdreep als lunch en ga ik ‘s avonds voor vis / kip met groenten.

Door het grote assortiment aan producten dat Weight Care heeft, is dit eetpatroon voor mij heel goed vol te houden. Hierdoor kan ik de ene keer een shake nemen en de andere keer weer een maaltijdreep. Weight Care is echt een onderdeel van mijn eetpatroon geworden, waardoor ik me niet meer zo druk maak over mijn eetgewoontes. Als ik een keer echt teveel gesnoept heb, las ik gewoon een extra balansdag in.

Detox

Ik ben ontzettend blij hoe het nu gaat. Ik voel me gezond en geniet van mijn maaltijden! Sinds kort gebruik ik ook de Detox producten van Weight Care uit hun nieuwe lijn om mijn lichaam van binnenuit te reinigen. Ik schreef al een blog over mijn ervaringen met de producten. Het is een hele fijn aanvulling op mijn dagelijkse routine.

Wat doe jij om in balans te blijven? Deel hieronder je tips!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!