Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Hoe bewust ben jij je van alle gevaren in huis?


16 oktober 2019


brandwondenstichting-2
<

Zoals jullie inmiddels weten draag ik de Nederlandse Brandwondenstichting een heel warm hart toe. Zo vind ik het namelijk heel erg belangrijk om als moeder alert te blijven en te zijn over de gevaren van brandwonden. Daarom heb ik samen met Maxime gecollecteerd voor de Nederlandse Brandwondenstichting. Ook hebben ze in 2018 de richtlijnen veranderd. Hoe goed zijn jullie op de hoogte van deze veranderingen en hebben jullie ook gedoneerd?

Lees ook:
Waarom iedereen thuis een brandblusser zou moeten hebben

Auw! Je kind heeft zich verbrand! Weet jij wat je moet doen?

Ernstige brandwonden bij je kind. Je moet er toch niet aan denken? Sinds mijn bezoek aan de Brandwonden Stichting blijven de heftige verhalen van mama’s die dit meegemaakt hebben door mijn hoofd spoken. Daarom wil ik me graag inzetten voor deze stichting. Zo heb ik vorige week samen met Maxime voor hen gecollecteerd, en breng ik graag de regels voor eerste hulp bij brandwonden extra onder de aandacht. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is ZO belangrijk dat je dan weet wat je moet doen!

Ik deed deze test: Eerste Hulp Bij Brandwonden: Doe De Test! Iedereen maakt fouten, heel menselijk, dus ook ik had een foutje. Heb jij de test ook al gedaan? Het zette mij echt even met beide benen op de grond, want zo’n test is niet zomaar iets. Het is een bewustwording van alle kleine ongelukken in het huishouden. Een brandwond ontstaat niet alleen maar door vuur, maar ook heel vaak door een kopje hete thee. Hoe bewust ben jij je eigenlijk van alle gevaren?

Doe snel de test!

Ben jij voorbereid?

Een ongeluk is zó gebeurd, ook al draai je je maar eventjes om. Wist je dat er ieder jaar duizenden kinderen bij de arts terecht komen voor brandwonden? Denk aan een vetspetter, het aanraken van de oven, een vallend strijkijzer of een kopje thee. Ik moet er niet aan denken… Toch zijn het ongelukken die veel voor komen. Wat je dan kunt doen is je goed voorbereiden. Dat doe je door een eerste hulp-pakket in huis te halen. De Nederlandse Brandwonden Stichting biedt dit pakket t.w.v. €14,95 euro geheel gratis aan als je nu donateur wordt! Het pakket wordt ook nog eens gratis bij jou thuisbezorgd.

Bestel hier jouw eerste hulp-pakket!

Het hulp-pakket bestaat uit:

  • Handig tasje met o.a. brandwondenpleisters en gaas;
  • Kan mee op reis;
  • Bevat een koelgel voor het geval er geen schoon water beschikbaar is;
  • Gratis verzending!

De eerste hulp bieden aan je kindje is belangrijk! Je moet snel handelen wil je dit op de juiste manier aanpakken. Voor het kleine bedrag van €2,50 per maand kan ik de meisjes nu hulp verlenen én steun ik daarnaast deze prachtige stichting. Daar hoefde ik niet over na te denken. Ga jij het eerste hulp-pakket aanschaffen?

De Brandwonden Stichting

Gelukkig is er de Nederlandse Brandwonden Stichting die zich inzet voor de beste zorg aan patiënten. De stichting helpt niet alleen mensen kort na een ongeval met brandwonden, maar ook later in de dagelijkse strijd tegen littekens. Donateurs spelen hier een grote rol in. Want dankzij de hulp van donaties, kunnen zij onder anderen voorlichtingen en onderzoeken doen, maar ook revalidatie bieden aan patiënten. Het herstel van brandwonden is extreem pijnlijk en sommige mensen liggen wel maanden in het ziekenhuis. Om zelf een steentje bij te dragen hebben Maxime en ik gecollecteerd voor de stichting. Erg mooi om zelf als persoon mij op deze manier in te zetten!

Met de hulp van donateurs kan de Nederlandse Brandwondenstichting zich blijven inzetten voor de hulp aan patiënten. Zij financieren onderzoek en doen er alles aan om brandwonden te voorkomen. Daarnaast zetten ze zich in voor de best mogelijke zorg voor brandwondenpatiënten, en de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. Doneren kan maandelijks, eenmalig of nu met een eenmalige aanbieding door het eerste hulp-pakket aan te schaffen.

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!