Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het verlanglijstje van Maxime


21 maart 2018


maart goals maxime verjaardag 5 jaar mama to the max Marjon
<

Het is bijna zover, Maxime’s vijfde verjaardag! Soms worden alle clichés waar, de tijd gaat zo ontzettend snel! Maar, waar feest is, zijn natuurlijk ook cadeautjes. Verjaardagsinkopen doen is altijd leuk, alleen ik vind het elk jaar toch wel weer moeilijk worden wat we voor haar gaan kopen?

Lees ook: Lilou’s favoriete speelgoed in het eerste jaar

Onze top 5 favoriete cadeautjes

Vijf jaar, een hand vol! Maxime is natuurlijk ook op een leeftijd dat ze zelf iets te zeggen heeft en heel duidelijk weet wat ze leuk vindt. Ze is erg creatief en knutselt dan ook heel graag. Geef haar wat attributen zoals rietjes, lege WC-rolletjes of karton en ze maakt de mooiste dingen.

Daarnaast puzzelt ze heel graag en kan daarmee super geconcentreerd bezig zijn. Heel mooi om haar zo bezig te zien, helemaal in haar eigen element! Omdat ik het belangrijk vind dat Maxime zelf ook mee mag beslissen, zijn we samen de speelgoedboeken ingedoken en hebben ook het internet afgespeurd. We hebben een heel mooi verlanglijstje samen kunnen stellen en dit is hem geworden…

1) LEGO Friends

LEGO Friends verjaardag Maxime

Maxime heeft al eerder wat van LEGO Friends gekregen en ze is er dol op! Het is een beetje de ‘meisjes’ variant op de gewone stoere LEGO. Maar, ook jongens kunnen hier natuurlijk net zo goed mee spelen.

We twijfelen nog een beetje welke we kopen, maar tot nu toe vonden we Emma’s kunstcafé het allerleukst! Het fijne aan LEGO is dat het tijdloos is en altijd mooi speelgoed blijft. De Friends variant is net even meer in detail met schattige kleine spulletjes. Het is tevens enorm uitbreidbaar tot een heel dorp, kermis, winkelcentrum en ga zo maar door.

2) VTech Kidi Super Star Move

verjaardag Maxime VTech microfoon

Deze geweldige karaoke microfoon van VTech is echt mijn favoriet! Hij is zo ontzettend leuk. Er zit een ingebouwde speaker in en door middel van een knopje kan je je eigen liedjes zingen. Je kan je gezongen liedje later weer terug horen. De stem kan je ook weer aanpassen en je kan zelfs ook met andere liedjes meezingen. Maxime is gek op zingen! Dan gaat ze zich vaak verkleden, dansen en zet een mooie show voor ons neer. Super geschikt dus voor muziekale kindjes!

3) Houten mens-erger-je-niet

verjaardag Maxime houten mens-erger-je-niet

Deze leuke houten variant op het bekende mens-erger-je-niet spel is echt een spelletje voor mijn lieve meisje. Maxime is erg fanatiek als het om spelletjes gaat, dus een potje mens-erger-je-niet met dit vriendelijke, mooie design zit er bij haar zeker in! Wat ik zo leuk vind aan dit design, is dat het van hout is. En zoals ik al eerder had verteld, ben ik gewoon heel erg gek op houten speelgoed en op spelletjes! Dit is dus ook zeker een spelletje wat we graag samen doen.

4) Nachtlampje sneeuwbal ballerina

verjaardag Maxime sneeuwbol nachtlampje ballerina

Ik ben echt helemaal verliefd op dit mooie nachtlampje in de vorm van een sneeuwbal. Hij is net ook weer anders dan de meeste sneeuwballen die ik voorbij heb zien komen. Echt onze kleurtjes en dan die ballerina, zó schattig! Dat zal echt onwijs lief op haar nachtkastje staan.

5) De grootste verrassing: Disneyland Parijs!

verlanglijstje Maxime Disneyland Parijs

Het is misschien wel de grootste verrassing! Want dit verwacht ze totaal niet. Dat maakt het allemaal ook extra leuk. We willen het dan ook op een leuke en originele manier aan haar vertellen. Vijf jaar leek mij echt de leeftijd om zoiets te kunnen ondernemen. Ze is dol op Disney films (mama stiekem ook) en kent al heel wat prinsessen bij naam. Wat zal het leuk zijn die in het echt te mogen ontmoeten!

Vanaf Maastricht is het slechts een paar uurtjes naar Parijs met de auto. Je kan ook kiezen voor een georganiseerde busreis of met de Thalys. Ze zal het ongetwijfeld helemaal leuk vinden en mama ook! We maken er een paar heerlijke dagen van samen!

Wat gaf jij je 5-jarige voor zijn/haar verjaardag? Heb je er ook een gezellig feestje van gemaakt samen? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Het verlanglijstje van Maxime

  1. Oh wat een leuk idee naar disney! Ik heb dat ook eens gedaan en had toen zo’n moodbord gemaakt eerst langs de reisbureaus voor boekjes en daar een leuke collage van gemaakt, mijn zoon kon wel huilen van blijdschap toen hihi
    Vtech was hier ook favoriet maar was toen nog niet zo groot als nu!
    Lego friends en playmobile zijn mijn dochters favoriet en speelt er nu nog mee en ze is al bijna 11.
    Veel plezier met voorbereiden van het feestje x

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!