Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het verlanglijstje van Maxime


10 maart 2019


Verlanglijstje Maxime 6 jaar cadeau inspiratie
<

Hoe ouder de meisjes worden, hoe moeilijker ik het vind een geschikt verlanglijstje voor hun verjaardag te maken. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen, want vind Maxime het super leuk om mij te helpen. Samen gingen we opzoek naar het perfecte cadeau voor mijn bijna zes jarige!

Lees ook:
7x het favoriete VTech speelgoed van de meisjes

KidiSecrets Notebook

VTech KidiSecrets, dagboek kinderen

Als grote zus moet je heel veel delen en gelukkig vind Maxime dat geen probleem. Alleen soms zijn er momentjes dat ze wel eens denkt: nu wil ik eventjes alleen spelen. Met de KidiSecrets Notebook van VTech kan ze een momentje voor haar zelf plannen zonder dat haar zusje mee kan kijken. Het is namelijk een digitaal dagboek die alleen open gaat met een geheime code. Van binnen zitten er echte papieren bladzijdes en kun je je foto toevoegen. Ook zitten er leuke geluiden, melodietjes en een raadspelletje op. Echt een cadeau om niet te hoeven delen.

Micro Step

Step

Deze flexibele Mini Micro step is echt heel gaaf en Lilou heeft dit stepje voor haar verjaardag gekregen. Maar haar zus is er net zo blij mee. Het mechanisme gaat mooi mee met elke beweging. Daarnaast is de step voorzien van streeploze wieltjes, dat betekent dat ze zowel voor binnen als buiten te gebruiken zijn. Ideaal dus met vies weer! Lekker binnen crossen!

Springtouw

Springtouw Frozen

Ik wil zoveel mogelijk het buitenspelen stimuleren en hoe kun je dat nou beter doen dan de aanschaf van buitenspeelgoed? Ik zag deze super leuke Frozen Springtouw en Maxime is groot fan van de Disney film, dus dit vind ze vast ook erg leuk.

Jojo

houten jojo verjaardag maxime

Wie kent het nog? Een jojo! Ik vond het als kind vroeger geweldig en kon me er prima mee vermaken. Het blijft gewoon een leuk cadeau.

Monopoly Junior

monopoly junior gezelschapsspel

Ook dit was (en is) één van mijn favoriete bordspelletjes: Monopoly! Ik ben zo blij dat dit ook in de junior variant te verkrijgen is. Maxime is dol op spelletjes en vooral dit soort gezinsspellen. We spelen samen maar al te graag zo’n spelletje en het leuke is dat ze hier ook zoveel van leren door middel van het geld, kopen en tellen. Dus het is ook nog eens hartstikke leerzaam.

Schoonheidsbehandeling voor kinderen

schoonheidsbehandeling kinderen

Het lijkt me zo leuk om eens met Maxime samen een schoonheidsbehandeling te doen. Even mama dochter tijd! Ze is net als haar mama dol op relaxen, lekker in bad, maskertje op. Ik ga me de komende tijd nog even oriënteren op dit soort behandelingen, maar mochten jullie iets weten, let me know!

Knutselspulletjes

3D kleien kinderen

Maxime is zo creatief en ik vind dat zo mooi om te zien. Geef haar een eierdoos en papier en ze maakt de mooiste dingen. Knutselspulletjes horen hier natuurlijk ook bij. Ik zag de Spotight Spin Studio van DohVinci en het is even een heel andere manier van kleien. Het is namelijk 3D en je kunt vazen en schalen beschilderen. Ik word hier zelfs blij van, echt super leuk!

Zo… Heel wat inspiratie voor Maxime’s verjaardag! Wat vinden jullie van het verlanglijstje? Zit er iets tussen wat ook jij zou kopen voor jouw kind(eren) of mis ik nog iets? 

Veel liefs,

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!