Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het kinderfeestje van Maxime


11 april 2019


kinderfeestje studio lauris maxime mamatothemax 2
<

Wow, wat was het kinderfeestje van Maxime ontzettend gaaf! Studio Lauris had alles tot in de puntjes verzorgd en de kinderen hebben onwijs genoten. Voor zowel jongens als meisjes was er heel wat leuks te doen. Dat allemaal dankzij de dames van Studio Lauris. Ik heb daarnaast ook iets héél leuks te melden, dus lees gauw verder!

Lees ook:
De zesde verjaardag van Maxime

Wie zijn de dames achter Studio Lauris?

kinderfeestje maxime studio lauris mamatothemax

Ik was opzoek naar een origineel kinderfeestje, iets wat je lekker thuis kon doen en leuk was voor jongens én meisjes. Zo kwam ik bij de dames van Studio Lauris terecht. Studio Lauris is een uniek concept dat is opgericht door de twee zussen Laura en Iris. De zussen hebben jarenlange ervaring in het organiseren van originele en bijzondere kinderfeestjes en workshops. Ouders die op zoek zijn naar iets anders en origineels kunnen dankzij deze twee lieverds een onvergetelijke dag voor hun kind verwachten!

Tot in de puntjes verzorgd

De zussen beschikken over diploma’s in het kappersvak en in de wereld van visagie. Daarnaast zijn ze geschoold op het gebied van psychologie en personal development. Dankzij deze ervaring en kennis brengen ze samen in Studio Lauris élk origineel kinderfeestje of workshop tot een groot succes met plezier, elegantie en een boost van zelfvertrouwen. Dat kon je ook echt zien aan de kindjes, ze genoten ten top van alle aandacht en werden helemaal in de watten gelegd.

kinderfeestje maxime studio lauris mamatothemax 10

Als start van het kinderfeestje konden de kids hun energie kwijt tijdens een heerlijke dans warming-up. Wat genoten ze! Zelfs de jongens vonden het geweldig!

Ook super leuk voor jongens!

kinderfeestje maxime studio lauris mamatothemax 13

Laura & Iris bieden verschillende thema’s aan voor de kinderfeestjes. Maxime koos voor de Model & Catwalk party. Het klinkt misschien heel girly, maar ook aan jongens is gedacht! In plaats van make-up en tutu’s kregen zij een eigen shirt die ze zelf helemaal konden ontwerpen met tattoos. Na een goede warming up was het tijd om te showen. Heerlijk blije kindergezichtjes, daar doe je het voor, toch?

kinderfeestje maxime studio lauris mamatothemax 15

Studio Lauris

De ultieme beleving van Studio Lauris heb je in hun eigen studio op de catwalk en in de visagie ruimte. Voor Maxime zijn Laura en Iris speciaal op locatie gekomen, maar normaal gesproken kun je dus terecht in hun eigen studio! Wauw wat gaaf ziet dat eruit.

kinderfeestje maxime studio lauris mamatothemax 14

Het is zo heerlijk dat je weet dat de kids bij deze dames in goede handen zijn. Ik heb zelf ook enorm kunnen genieten! Dat is toch alles wat je wilt?

Speciale verrassing voor MAMA to the max volgers…

Of je nou een kinderfeestje wilt vieren of een gezellig vriendinnenuitje, iedereen is welkom in de studio van Studio Lauris (Utrecht). Wil jij nou ook zo’n leuk kinderfeestje of vriendinnenuitje bij Studio Lauris boeken? Dan heb ik een hele leuke verrassing voor je! Je kunt namelijk met de kortingscode “Maxime20” maar liefst 20 euro korting krijgen!

Wil je nog meer zien van het kinderfeestje van Maxime? Bekijk dan de vlog!

Zou dit ook een feestje voor jouw kind kunnen zijn? En welk origineel kinderfeestje of workshop zou jij dan kiezen? Deel jouw mening op de socials!

Veel liefs,

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!