Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het is zo ver: wij gaan verhuizen!


21 oktober 2015


&

 

De verhuizing is in volle gang op dit moment! Afgelopen zondag zijn we begonnen met het inpakken van de verhuisdozen. Ik kreeg hulp van mijn lieve vriendinnetjes en schoonzusje.

IMG_5640

Samen hebben we van 10 tot 16 uur hard gewerkt en hebben we de hele benedenverdieping inclusief garage helemaal ingepakt in dozen. Ik had voor een goede catering gezorgd haha en we smulden tussendoor van de heerlijke smurfenvlaai (kennen jullie die?)

IMG_5651

jammie en ik had verse groentesoep gemaakt met verse broodjes van de bakker. Eigenlijk was het ook wel reuze gezellig want we konden eens lekker lang kletsen over van alles en nog wat met elkaar.

IMG_5664
Om 17 uur zijn we even een hapje gaan eten in de stad en toen we terugkwamen was het toch wel een gek gezicht om het huis zo leeg te zien behalve dan de hele lading verhuisdozen in de huiskamer. We moesten wel lachen want Maxime kwam binnen, rende zoals altijd de woonkamer binnen, maar stopte gelijk en schrok van alle dozen. Het leukste was haar reactie: “wowww, wat een grote blokken allemaal. Mag Mimi nog even spelen mama?” Heerlijk dat inbeeldingsvermogen van een kind. We lieten haar even tussen de dozen lopen en natuurlijk even erboven op zitten. Daarna alle drie gaan slapen want we waren redelijk moe haha.

IMG_5650

Maandag is mijn moeder en mijn lieve vriendinnetje Rachel komen helpen en hebben we de eerste verdieping (de slaapkamers en de badkamer) en de zolder helemaal uitgeruimd. Jeetje dat was echt een werkje. De slaapkamers hadden we zo gedaan maar de zolder daarentegen was echt een klus. Gelukkig was ik in een goede opruimmodus en heb ik 11 vuilniszakken vol oude spullen weggegooid. Eindelijk eens al die schoenen en oude kleren weggedaan die ik al jaren niet meer aangehad heb maar er eerder nog geen afstand van kon doen. Was wel een opluchting eigenlijk en het voelt ook heel goed moet ik zeg. Note to myself: dat gaan we vaker doen;).

IMG_5721

 

JP is ’s middags samen met mijn broertje al hard aan de slag gegaan met het overbrengen van de kleinere spullen. Met kleinere spullen bedoel ik het speelkeukentje van Maxime, haar tafeltje met twee stoeltjes, haar glijbaan, de step en het fietsje, een aantal badkamerspullen en ga zo maar door. Dat was eigenlijk wel heel fijn want nu hoeven de verhuizers donderdag alleen maar de grote spullen mee te nemen en alle dozen. We zijn tussendoor weer even een hapje gaan eten omdat we natuurlijk niet meer zelf kunnen koken. Omdat we erna nog genoeg energie over hadden, hebben we ’s avonds toen we Maxime al bij mijn schoonouders in bed hadden gelegd JP al alle kleren gaan overbrengen en heb ik ze kunnen inhangen in de kledingkast. Is dat ook al gebeurd.

IMG_5730

 

 

Donderdag komt het verhuisbedrijf alle dozen, in totaal zijn het er 68!, naar de opslagplaats verplaatsen of zoals het bed van ons overbrengen naar ons tijdelijk onderkomen bij mijn schoonouders.

IMG_5613

Ik ben eerlijk gezegd wel blij als alles achter de rug is en het goed gegaan is. Ik heb de afgelopen dagen ook gevlogd en zal dat aanstaande donderdag ook doen. Dus wil je de hele verhuizing ook in beeld zien dan houd de blog volgende week in de gaten!

 

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!