Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

HelloFresh box getest door Christine


10 februari 2016


HelloFresh
H

Hi, wij zijn de familie van Kampen. Wij hebben de HelloFresh box 3 dagen mogen testen, dat was best een hele uitdaging omdat wij een gezin zijn dat nogal kieskeurig is met eten. Wij hebben er voor gekozen om de box op zaterdag te laten bezorgen zodat we een keer niet hoefde na te denken wat we in het weekend op tafel gingen zetten. Spannend…

Een bericht van Maartje
Ik kreeg op vrijdag al keurig een berichtje van Maartje (van HelloFresh) waarin vermeld stond dat de box zaterdag rond 11.45 geleverd zou gaan worden. Keurig op tijd stond zaterdag de bus van HelloFresh voor de deur met 2 grote dozen. De inhoud zag er heel verzorgt uit, Alles was netjes ingepakt en duidelijk zichtbaar wat er in de zakjes of doosjes zat. Ook zaten de recepten voor de komende 3 dagen netjes in de doos. Het hele gezin was erg enthousiast!!

 

HelloFresh

Dag 1: Gyros met aardappeltjes en koolrabi
Voor de zaterdag stond er Gyros met aardappeltjes en koolrabi op het menu. Dat was al bijzonder want Rik had nog nooit van koolrabi gehoord, laat staan gegeten. Op het recept zag het er heerlijk uit dus vol goede moed ‘savonds de keuken in.

Het bijgeleverde recept is het duidelijk. Alles staat erop vermeld. De ingrediënten, maar ook de voedingswaarden, en een advies welke pan je het beste kunt gebruiken. De handelingen die je moet doen om het menu te bereiden staan met foto’s  en tekst goed vermeld. Na een half uurtje stond er een heerlijk menu op tafel.

HelloFresh

 

Dag 2: Zalm met kokos en groene groente
Voor de volgende dag stond er Roze zalm op het menu met kokos en groene groente. Ook hier zat weer een groente bij die we dagelijks niet gauw eten, namelijk peultjes. Dit menu stond ook weer met een half uurtje op tafel, echt heerlijk gegeten in de rijst zat namelijk gember, zou ik normaal nooit doen. Ook dit menu vonden ze allemaal lekker zelfs de kleine van 3 jaar zat er goed van te eten.

 

HelloFresh

Dag 3: Pasta á la Jamie!
De laatste dag was de makkelijkste dag, pasta! Nu vinden ze pasta bij ons in het gezin allemaal lekker behalve Rob. Maar HelloFresh (samen met Jamie Oliver) had er toch weer iets specials van gemaakt dat Rob het zelfs lekker vond. De saus bestond uit heel veel kleine cherry tomaatjes en verse kruiden, olijven en kaas. Heerlijk!!

HelloFresh

Verzekerd van verse ingredienten
Na 3 dagen de Familybox getest te hebben vinden wij het een ideale manier van eten als je snel een gezonde maaltijd op tafel wil hebben. HelloFresh zoekt de ingrediënten bij elkaar die je zelf absoluut niet zou kopen.

Ik denk dat de box voor kleine kids (zoals Celie van 3) af en toe iets te gekruid kan zijn, maar juist voor de gezinnen met opgroeiende kinderen en werkende ouders is het een mooi systeem om gezond te eten. Ook vind ik deze manier van eten bereiden ideaal voor tieners om hun ouders te helpen met het bereiden van een heerlijke maaltijd. Even geen half uurtje op de tablet of mobiel. Ik zou absoluut de box aanraden aan familie en vrienden, het enige is dat ik niet in hun portemonnee kan kijken wat ze te besteden hebben.

Voor ons gezin ga ik overwegen om een abonnement te nemen voor 3 dagen in de week, het is als je het per persoon om gaat rekenend niet duur en je bent verzekerd van verse spullen en maaltijden die je zelf niet gauw op tafel zet. En dat is ook erg waardevol uiteraard!

HelloFresh, reuze bedankt en tot snel 😉 Meer weten? Bekijk dan ook de video!

Groet, Fam van Kampen

Christine (50) en Rob (53)
Shanice (18) Sharon (21) Rik (22) en Celie (3)

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!