Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

HelloFresh box getest door Linda


10 februari 2016


HelloFresh
O

Op dinsdagavond rond 19.00 ging de bel thuis en bracht een vriendelijke man de HelloFresh Familybox. Deze voelde goed koud aan, verse producten dus!

Uitpakken maar!

Eenmaal binnen begon het uitpakken. Heerlijk is dat toch, zo de boodschappen thuis gebracht! De inhoud zag er op het eerste gezicht goed uit! Alles bleek aanwezig zoals op alle recepten geschreven stond, op twee dingetjes na (olijfolie en rode wijnazijn) wat je zelf in huis zou moeten hebben. Misschien heel veel mensen wel, maar wij de rode wijnazijn dus niet… Dit hebben we dan ook uiteindelijk niet toegevoegd aan de spaghetti.

HelloFresh

Meteen een favoriet: Gyros met aardappeltjes en koolrabi

De ogen van mij en mijn man vielen meteen op het recept ‘Gyros met aardappeltjes en koolrabi´. Dat hebben we dan ook direct op woensdag avond gemaakt. De bereidingstijd was prima aangegeven, alleen het duurde bij mij iets langer (vanwege het snijwerk) dan aangegeven stond.

Echt heerlijk was het gerecht toen het klaar was! Ook ons kleine meisje zat te smullen. Voorheen nog nooit met koolrabi gekookt, zelfs nog nooit van gehoord, maar dat gaat nu vast vaker gebeuren.

HelloFresh

Dag 2: roze zalm met kokos en groene groenten

De 2e dag heb ik de ´roze zalm met kokos en groene groenten´ gemaakt. Aangezien mijn man geen vis lust, heb ik voor hem een stukje vlees gebakken. Mijn dochter en ik hebben de zalm wel gegeten. Deze smaakte goed, de rijst ook! Maar de combinatie met de groene groenten zou ik zelf niet nog een keer maken. Het was best droog allemaal en ook mijn dochtertje had na 4 happen al genoeg gehad. Deze dag was ons iets minder goed bevallen dan de eerste.

HelloFresh

Dag 3: Oelala een Jamie Oliver gerecht!

Dan dag 3. Tijd voor ´Jamie´s Salsa Spaghetti met zwarte olijven en verse basilicum´.Spaghetti valt altijd in de smaak bij kinderen, dus met plezier ben ik begonnen aan het snijden. Hier zal ik mijn kleine meisje mee gaan verrassen! Uiteindelijk kwam ik er, na het vele snijwerk, achter dat het een koude salsa wordt voor over de spaghetti. Dat leek mij iets minder lekker dan ik me had voorgesteld, maar ach, laten we het gewoon proberen. Het bord zag er super mooi uit, zo met de spaghetti, de salsa en de verse basilicum erover! Mijn man en ik vonden het niet super lekker. Wat jammer! Daar 30 minuten voor in de keuken gestaan. Gelukkig kon onze kleine dame het gemaakte gerecht wel waarderen!

HelloFresh

Wat een leuke ervaring

Wij zijn super blij dat we de Familybox hebben mogen uitproberen. Het was een feestje! We zijn er nu achter, wanneer je van veel verschillende dingen houdt, dit dé uitkomst is in drukke hectische weken met kinderen. Aan deze mensen zou ik HelloFresh zeer zeker aanraden.

Maar aan mensen zoals wij (waarvan 1 niet van vis houdt, de ander niet van olijven en ga zo maar door) zou ik HelloFresh niet aanbevelen. Simpelweg omdat het dan teveel gedoe oplevert. Je zal dan toch nog zelf naar de winkel moeten om producten te vervangen die je niet lust. Dus wanneer er een box komt waarin je kunt kiezen tussen 3 dagen vlees of 3 dagen vis, is het voor ons wel een overweging waard (vlees dus)!

Meer weten? Bekijk dan ook de video!

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!