Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Hello August: Ask me anything ([Q&A]


1 augustus 2017


<

Hallo Augustus, lang niet meer gezien! Wat heb ik me verheugd op jou. We gaan leuke dingen doen deze maand. Zo ga ik op vakantie naar Mallorca, is mijn broertje en mijn schoonvader jarig, hebben we een familiedag met alle nichtjes en neefjes, is het Preuvenemint in Maastricht waar ik zeker weten te vinden ben en wordt Lilou alweer 8 maanden oud. 

Het is druk dus in mijn privé-leven en daarom doe ik het met MAMA to the max iets rustiger aan. Het is vakantietijd en dat heb je wellicht gemerkt op de blog. Er komen minder blogs online en daarnaast probeer ik mijn mailbox maar twee keer per dag te checken. Terugmailen doe ik alleen op maandag en dinsdag. Niet dat het me bevalt hoor….het liefste geef ik iedereen gelijk antwoord en daarom voelt het ergens ook niet heel ontspannen. Tja, het zal er wel bij horen, mijn werk is mijn hobby en daarom kan ik het moeilijk loslaten.

Lieve mailtjes

Daarnaast krijg ik ontzettend veel lieve mailtjes van jullie. Veel complimentjes waarvoor veel dank, maar ook mailtjes met een serieuze, soms dringende vraag. Ik krijg (ongelogen) zo’n 10 à 20 vragen per dag van volgers. Onmogelijk dus voor mij om iedereen persoonlijk een antwoord terug te schrijven, iets wat enorm aan me knaagt. Wat ik wel doe is een algemene mail terug sturen waarin ik uitleg waarom ik helaas niet inhoudelijk in kan gaan op de vraag. Ook dat knaagt aan me, omdat ik eigenlijk wel een antwoord heb, maar gewoon niet de tijd erin kan stoppen dit uitgebreid op te schrijven. Iedere keer als ik dan op verzenden druk denk ik: “jeetje, ze (soms hij) zal wel denken, wat een arrogant mens, ze neemt niet eens de tijd mijn hele lieve uitgebreide mail (met complimentjes), een kort antwoord te geven.” In deze standaard mail zeg ik wel erbij dat als je je vraag op social media stelt, ik die ook zie en probeer te beantwoorden in een vlog of in een instastorie of verwerkt in een blog.

Ask me anything [Q&A]

Omdat het dus helaas niet mogelijk is elke vraag individueel diepgaand te beantwoorden (en je nu hopelijk een beetje begrip hiervoor hebt gekregen) lijkt het me leuk een Q&A te houden deze maand. Vraag maar raak, wat wil je weten? Velen van jullie vroegen me de afgelopen weken tips om meer volgers krijgen op instagram, hoe je bloggers kunt benaderen voor een samenwerking, of ik gratis producten wil ontvangen in ruil voor exposure, maar ook welke maat luiers Lilou nu heeft en hoe ik omga met haar sprongetjes. Ook krijg ik vaker de vraag of je blogger kunt worden bij MAMA to the max (ja en nee, wil ik best uitleggen). Vandaar dus de Q&A. Na mijn vakantie neem ik de video op en deze zal eind augustus online komen. Vraag het me maar, whatever you want to know about me. Ik zal zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden in de video, waardoor het toch een persoonlijk tintje krijgt. Ik zal proberen vragen te bundelen en te koppelen en mijn antwoorden zo uitgebreid mogelijk te geven zodat hopelijk velen van jullie een antwoord krijgen;) Ik verheug me op de vragen en ben blij dat ik dit even van me af heb kunnen schrijven;), ik zat er toch een beetje mee.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!