Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De heerlijke traktatie van Maxime op school [FREE PRINTABLE!]


9 april 2018


Traktatie Maxime school fruitschelp
<

Vorige week vierden we Maxime’s vijfde verjaardag! Daarnaast mocht ze natuurlijk ook trakteren in de klas. Dat deed ze afgelopen dinsdag en het was erg leuk om haar zo enthousiast te zien. Ik heb gekozen voor een gezonde traktatie met iets zoetigs erbij. Ben je benieuwd wat het geworden is en wat de kindjes ervan vonden?

Dit vindt je vast ook leuk: MAXIME HAAR VIJFDE VERJAARDAG 

De school van Maxime ziet graag, net als vele andere scholen, gezonde traktaties. Natuurlijk doen wij daar aan mee! Maar, bij iets gezonds hoort toch ook een klein beetje iets “ongezonds”? Hihi! Voor de traktatie zelf heb ik me weer eens laten verleiden op Pinterest, wat komen daar toch weer een hoop leuke ideeën voorbij! Oh, en ik trakteer ook op een free printable! Lees verder hoe je die kan scoren!

De traktatie: “fruitschelpen”

Dit is het geworden, fruitschelpen. Ik heb daarbij gekozen voor vers fruit. Maxime heeft me heel goed geholpen bij de traktatie en ze vond het ook erg leuk om te doen. Als “finishing touch” hebben we gekozen voor chocolade wafelrolletjes.

Wat heb je nodig?

  • Koekbakjes (verkrijgbaar bij Sligro)
  • Vers fruit zoals; besjes, aardbeien en frambozen
  • Chocolade wafelrolletjes

Traktatie Maxime school fruitschelp

Traktatie Maxime school fruitschelp

De traktatie is nog niet af…

Wat ik persoonlijk heel leuk vind, is als kinderen ook nog iets hebben om thuis mee te spelen. Zo zag ik wederom op Pinterest het idee om stoepkrijt te geven in simpele cellofaan zakjes, met een gepersonaliseerd kartonnetje, gemaakt door Mandy van Mandy-Made. Dan hoef je ze alleen nog maar dicht te nieten. Wat zijn ze leuk geworden, hè?

Traktatie Maxime school stoepkrijt

Wat heb je nodig?

  • Cellofaan zakjes
  • 3 Verschillende kleuren stoepkrijt
  • Gepersonaliseerd kartonnetje

Traktatie Maxime school stoepkrijt

Verrassing voor JOU!

Wil je ook de door Mandy ontworpen sluiting voor de traktatie hebben? Dan heb ik goed nieuws! Je kan ze namelijk gratis hier printen:

Laten we de juffen niet vergeten…

Het is altijd leuk om de juffen ook een klein presentje te geven! Omdat bonbonnetjes zo afgezaagd worden en er gehamerd wordt op gezonde traktaties, heb ik iets leuks bedacht! Zo gemaakt en ontzettend leuk om te geven

Juffentraktatie Maxime school

Het zijn waxinelichtjes met washitape in een organza zakje. Stapel drie kaarsjes op elkaar, doe ze in een zakje en je hebt een hele leuke juffentraktatie.

Wat heb je nodig?

  • 3 Waxinelichtjes (per traktatie)
  • 3 Verschillende soorten washitape (of meer…)
  • Een organza stoffen zakje

Het meeste van deze traktaties heb ik kunnen halen bij de Action, de supermarkt en de groothandel. Maxime en haar klasgenootjes waren erg blij met haar traktaties en ze heeft ze met heel veel trots uitgedeeld. Ook de juf was erg blij!

Traktatie Maxime school fruitschelp

Waar trakteert jouw kindje op op school? Misschien heb je nog wel leuke foto’s van het eindresultaat wat je met ons wilt delen!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!