Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Heb ik al anti-rimpelcrème nodig?


5 oktober 2018


NIVEA q10 power review gevoelige huid mamatothemax
<

Who run the world? Girls! Wij vrouwen staan bekend om onze eindeloze multitasking. Of het nu gaat om luiers verschonen, de zwemles van de kinderen, strakke werk deadlines of speelafspraakjes, we can do it! Soms verdienen we net dat beetje extra en laat NIVEA dat nou voor ons geregeld hebben… 

Help! Anti-rimpelcrème?!

Er komt een dag en dan moeten we er allemaal aan geloven: rimpels! NIVEA introduceert daarom de Q10 Power-lijn speciaal voor vrouwen rond de 35 jaar (en ja, ook ik val nu in die categorie). Dé perfecte bondgenoot voor anti-rimpelverzorging. De nieuwe lijn stimuleert de huideigen collageen productie en zorgt daarnaast ook voor een effectieve gezichtsverzorging. Deze lijn zorgt voor een stevigere huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft de huid dat extra beetje energie.

Creatine en Q10 zijn actieve en krachtige stoffen die van nature al in onze huid voorkomen. Q10 stimuleert de energieproductie in onze huidcellen. Creatine zorgt naast het reguleren van het vochtniveau en ook voor het stimuleren van de celvernieuwing. Samen zorgen ze voor een flinke energieboost met als gevolg een zichtbaar zachte, gladde en stevige huid.

De NIVEA Q10 Power gezichtslijn

NIVEA q10 power lijn review mamatothemax v2

Ik blijf me maar verbazen over de nieuwe producten van NIVEA. Ze weten mij elke keer weer ontzettend enthousiast te krijgen! Wat ik vooral fijn vind, is dat elke crème SPF15 en UVA/UVB bescherming heeft om de huid te beschermen tegen rimpelvorming veroorzaakt door zonlicht. De Q10 Power Dagcrème heeft zelfs ook een variant met SPF 30 voor degenen die extra bescherming willen.

De Q10 power-lijn is enorm uitgebreid, dus er is voor ieder wat wils! Alle producten in de Q10 Power lijn van NIVEA op een rijtje:

  • NIVEA Q10 Power Caring Pearls – krachtig anti-rimpel serum
  • NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème – vochtinbrengende oogcountourcrème
  • NIVEA Q10 Power Dagcrème SPF15/30 – verstevigt de huid en vermindert rimpels
  • NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème SPF15 – verstevigt de huid en vermindert rimpels
  • NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème – zonder parfum en alcohol, een milde regeneratie van de gevoelige huid
  • NIVEA Q10 Power Nachtcrème – regenereert de huid terwijl je slaapt
  • NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème SPF15 – zonder parfum en alcohol, verstevigt de gevoelige huid en vermindert rimpels

Mijn favoriet

NIVEA q10 power lijn review mamatothemax 2 v2

Wat ik vooral zo prettig vind is dat de NIVEA Q10 Power dag- en nachtcrème nu ook verkrijgbaar zijn voor mensen met een gevoelige huid. Dat betekent dus zónder parfum en alcohol, wel zo prettig als je huid daar normaal gesproken snel op reageert. Dit is ook mijn favoriet uit de lijn! Ik hou enorm van dé NIVEA geur, maar op mijn gezichtshuid vind ik het fijn om producten te gebruiken die zo neutraal mogelijk zijn.

Ben jij al bekend met de nieuwe NIVEA Q10 Power Anti-Rimpellijn? Deel jouw favoriete producten met ons!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met NIVEA.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!