Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

HAPPY BIRTHDAY MAXIME [5 JAAR]


31 maart 2018


<

Allerliefste grote meid van mama,

Vandaag ben je 5 jaar geworden. Om precies te zijn om 00.32 uur vanochtend. Vanaf nu kun je al een hele hand laten zien als mensen naar je leeftijd vragen. Wat kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik trots 1 vinger opstak wanneer mensen aan mama vroegen hoe oud je was….

Trots

Iedere dag opnieuw ben ik trots op je. Trots op hoe je bent en hoe je je ontwikkelt. Je bent een lief meisje met een zacht karakter, heel sociaal naar je omgeving en zeker niet als laatste, ben je erg pienter. Voor de gek proberen te houden hoeven we je al lang niet meer. Je hebt alles tot in de puntjes door. Soms zie ik je als een kwetsbare diamant die we met veel zorg en liefde moeten behandelen. Je bent gevoelig en daar proberen we goed rekening mee te houden.

Accepteren

Wat ik moeilijk vind, maar wel enorm respecteer, is het feit dat je ouder en groter wordt. Stiekem zou ik altijd willen dat je in mijn armen lag, maar dat zou wel heel raar zijn. Ik respecteer de eigen keuzes die je maakt en probeer je, als jouw mama, alleen maar te begeleiden en te adviseren. Het moment dat ik je niet meer kan optillen komt steeds dichterbij. Dat doet best wel een beetje pijn, maar weet dat ik jou altijd in mijn hart zal dragen.

Grote zus

Voor je zusje ben je, echt waar, de liefste. Mama haar hart loopt over wanneer ik iedere dag opnieuw zie hoe goed je voor haar wil zorgen. Zelfs wanneer je het niet fijn vindt dat Lilou aan jouw spulletjes zit, kun je je er iedere keer weer erg snel bij neerleggen dat Lilou nog maar klein is en ze toch met je mee mag spelen.

Kleuterklas

Op school hebben we deze week te horen gekregen van de juffrouw dat je steeds meer jezelf bent in de klas. Je vindt aansluiting bij je klasgenootjes en de juffrouw vindt dat je steeds meer je eigen weg gaat. Ook vindt ze dat je jezelf heel goed kunt vermaken, een conclusie die wij ook met haar delen, want dat vonden wij al toen je 2 jaar was.
Je eerste jaar in de kleuterklas zit erop en dat was geweldig. Je paste je goed aan en alhoewel je het heel spannend vond, ging je vol enthousiasme naar school. Heerlijk vindt mama het dat je nog steeds wel ochtenden erbij hebt dat je wil dat ik nog 5 minuutjes langer blijf om even met je te wennen. Dan knuffel ik je met alle liefde nog een keertje extra.

Vandaag is de grote dag

Onze meid is 1 hele handvol oud. Een speciale dag voor ons allemaal. We verrassen je eerst met een MEET&GREET van K3 en vanmiddag heb jij je eerste echte kinderfeestje met je beste vriendinnetjes. Wat kijken we er naar uit.

Leeve sjat,

Zoe kwetsbaar en fien,
weit dat papa en mama d’r altied veur diech zien!

Vertaald:

Lieve schat,

Zo kwetsbaar en fijn,
weet dat papa en mama er altijd voor je zijn!

Dikke kus van mama

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
HAPPY BIRTHDAY MAXIME [5 JAAR]

 1. Wat mooi geschreven Marjon
  Kreeg er tranen van in mijn ogen.
  Van harte gefeliciteerd met jullie grote meid! Geniet!
  Dikke kus oet Gelaen

 2. Lieve Marjon,
  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Maxime. Tranen in mijn ogen van je prachtige stukje.
  Hele fijne dag vandaag en veel plezier met alle leuke verjaardagsverrassingen!
  Liefs,
  Raïsa

 3. Lieve Marjon van harte Gefeliciteerd met je meisje, wat een feest. De woorden die je schrijft ontroeren mij heel erg. Kreeg er tranen van in mijn ogen.
  Je kindertjes zijn het belangrijkste op de wereld en zo ervaar ik dat ook.
  Een hele fijne verjaardag lieverd, samen met je gezinnetje.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!