Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Happy Birthday lieve MAMA to the max


8 december 2015


<

Ohhh wat een speciale dag…..vandaag is het precies een jaar geleden dat de eerste blog LIVE ging. MAMA to the max is vandaag precies 1 jaar!!! Wat was dat een spannend moment. Ik was overweldigd door alle lieve reacties van familie en vrienden en zelfs al van mensen die ik niet kende. Dat aantal werd in de loop van de tijd steeds groter en groter. We groeiden ontzettend snel en ik had nooit durven dromen dat we na drie maanden al meer dan 10.000 unieke bezoekers hadden per maand.

Ondanks dat het keihard werken was heb ik afgelopen jaar van ieder moment genoten. Ik kreeg mijn eerste samenwerking, deelde mijn eerste vlog, was enorm trots toen ik mijn 100e volger haalde op Instagram en….ik kon mijn baan opzeggen om van mijn hobby mijn droombaan te maken.

Ik wil een aantal mensen enorm bedanken…dat is op de eerste plaats natuurlijk JP die mij door dik en dun gesteund heeft het afgelopen jaar. Zonder zijn vertrouwen in mij was het nooit gelukt. De vele avonden dat ik meteen na mijn werk aan de blog wilde werken was hij er voor Maxime. En hij was ook degene die mij dat laatste zetje gaf om daadwerkelijk mijn hart te volgen en te stoppen met mijn parttime baan.

MAMA to the max

Mijn lieve schoonzusje Charlotte verdient een dikke pluim. Zij doet de hele administratie voor mij en zorgt ervoor dat ook deze taken helemaal uit handen worden genomen. Daarnaast heeft ze me veel advies gegeven wat betreft Instagram en dankzij haar kreeg ik erg veel plezier erin om foto’s te delen.

En dan last but not least: jullie allemaal! Wat ben ik jullie dankbaar voor alle lieve reacties die ik iedere dag weer krijg. Dat is uiteindelijk waar ik het ook voor doe. Ik vind het heel leuk om te zien dat MAMA tot he max na een jaar zo een sterke community is geworden. Mijn motto is zoals jullie weten: Let’s inspire each other en dat is ook zeker gebeurd het afgelopen jaar. MAMA tot he max is een plaats geworden waar moeders elkaar vinden, elkaar tips geven, ideeën en ervaringen uitwisselen en elkaar steunen. Ik vind dat heel mooi om te zien en ben daar erg dankbaar voor.

Wil je nu nog eens teruglezen hoe het allemaal is begonnen? Hier lees je hoe Mama to the max ontstaan is, hoe ik op de naam kwam, wat de betekenis achter het logo is en voor wie ik MAMA to the max heb opgezet.

Wij gaan er vandaag een klein feestje van maken op kantoor en omdat ik deze week de hele week vlog zullen jullie de beelden donderdag zien! Vandaag komt om 11 uur de eerste vlog van deze week online. Kijken dus!

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!