Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Guilty pleasures: de nieuwe ovensnacks van Kwekkeboom


2 oktober 2015


<

AdvertisementVoordat ik moeder werd ging ik graag wekelijks een borreltje drinken met vriendinnen in  de stad. Samen een hapje eten, lekker wijntjes drinken en eindeloos kletsen samen. Sinds de komst van onze kleine meid is dat geen haalbare kaart meer om dit iedere week te doen. Aan de ene kant wil ik niet iedere week standaard een oppas regelen voor de vrijdag- of zaterdagavond en aan de andere kant wil ik het ook niet meer zo laat maken omdat ik de dag erna toch weer vroeg op moet als de kleine prinses mij zo gezellig om 6 uur ’s ochtends wakker roept ;).

 

Wat ik tegenwoordig doe is mijn vriendinnetjes heel graag bij mij thuis uitnodigen.  Ik vind het super gezellig en houd er ook van ze lekker te verwennen met een goede wijn of prosecco. Ook de hapjes vind ik altijd erg belangrijk. Omdat we allemaal zoeken naar een goede balans tussen gezonde snacks en de guilty pleasures, probeer ik een goedde mix te vinden op tafel. Zo ga ik graag naar de supermarkt en koop ik wat heerlijke hapjes. Standaard neem ik altijd de snoeptomaatjes, amandelen, partyaugurkjes en wat olijven mee. Daarnaast ligt het erg aan mijn bui waar ik nog zin in heb. Vaker neem ik een lekker gebakje mee om mee te beginnen of kan ik het toch niet laten die zak buggles chips in te slaan.
Kwekkeboom snacks

 

Voor onze laatste vriendinnenavond afgelopen week had ik de nieuwe ovensnacks van Kwekkeboom erbij gezet. Ik testte voordat mijn bezoek kwam of de hapjes net zo knapperig en krokant zouden zijn als dat ze uit de frites pan komen. En ja hoor, dat zijn ze zeker! Samen met JP en Maxime smulden we al van de heerlijk krokante en goed gevulde ovensnacks.

 

 

Kwekkeboom snacks etenSnack eten2

Dat was mooi….man en kind waren enthousiast! En ja hoor ook mijn vriendinnen hadden alleen maar goede woorden over voor de overheerlijke snacks. Ze konden in eerste instantie niet geloven dat ze uit de oven kwamen. Iedereen was enthousiast. “Wat scheelt dat een werk als je die frites pan niet hoeft schoon te maken”, hoorde ik een vriendin zeggen.

 

 

Ik vind het altijd leuk zoveel mogelijk bakjes en schaaltjes te vullen met verschillende lekkernijen. Het leuke aan de nieuwe ovensnacks van Kwekkeboom is dat er genoeg variaties zijn. Zo kun je meer dan alleen de kroketten en bitterballen in de oven doen. Ook de kipsticks, bami schijven en andere hapjes kunnen vanaf nu makkelijk en snel in de oven bereid worden.

 

 

Ik hoopte al dat ze erg in de smaak zouden vallen want jeetje wat is dit een blijvertje in de toekomst! Je hoeft ze maar 12 minuutjes in de oven te doen en klaar is Kees!

5 Kwekkeboom snacks

Kortom, gemakkelijk te bereiden, vol van smaak, heerlijk krokant en goed gevuld!

Een echte aanrader!

 

Let the weekend begin. Have a good one everybody!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.

 

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!