Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn grootste doel voor de bruiloft


9 juni 2018


<

Een tijdje geleden had ik een shooting voor Weight Care en dat vond ik best spannend! Het was heel erg leuk om te doen, want ik geef jullie daarmee een nieuw kijkje in mijn leven. Ik vertel hoe ik op mijn voeding let naast mijn gezellige, drukke leven. En mijn grootste doel van dit jaar komt steeds dichterbij. Ik wil namelijk dat ik op mijn trouwdag lekker in mijn vel zit. 

Ambassadeurschap

Nu is natuurlijk mijn huwelijk in augustus al heel erg leuk en spannend nieuws, maar daarnaast mag ik nog iets leuks verklappen. Ik ben namelijk ambassadrice van Weight Care! En dat maakt me ontzettend trots. Het is zo leuk om aan mijn lieve volgers producten te mogen presenteren waar ik zelf ook groot fan van ben. Ik vind het dan ook heel fijn om mijn enthousiasme met jullie te delen.

De laatste kilootjes

Maastrichtenaars zijn Bourgondiërs en ook ik ben er echt één. Maar aangezien we in augustus voor de kerk gaan trouwen in Frankrijk, wil ik mij wel prettig in mijn trouwjurk voelen. Het is dus echt belangrijk dat ik wat beter op mijn voeding let. Daarvoor gebruik ik balansdagen en dat werkt heel goed voor mij.

Tijdens mijn balansdagen maak ik heel graag gebruik van de producten van Weight Care. Ze hebben een uitgebreid assortiment van maaltijden tot aan snacks. Het voelt ook niet als straf, want ik ben erg enthousiast over de smaken! Chocolade op een balansdag is net als een traktatie op een verjaardag. Ik hoef me niet eens schuldig te voelen. Heerlijk idee toch? Mijn favoriet is de maaltijdreep Choco Crisp. Ook de nieuwe smaak Cranberry Cheesecake, staat in mijn top 5. Mmmm! Daarnaast zijn de producten ook per stuk verpakt en makkelijk mee te nemen in je handtas. Heel fijn in mijn drukke leven! ’s Ochtends en ’s middags neem ik graag een reep. Vaak sluit ik dit ’s avonds af met een koolhydraatarme maaltijd, zeker als ik de volgende dag lekker uit eten wil.

Een kijkje in mijn leven

Ik heb een gezellig en aardig druk leven! En gezond eten blijft dan altijd een zoektocht. Met Weight Care maakte ik hierover een aantal video’s en de eerste deel ik vandaag.

Mijn tip

Heb je net als ik een streven of wil je gewoon meer balans in je leven creëren? Gezond maar toch ‘ongestraft’ kunnen genieten van een lekkere én makkelijke maaltijd of snack? Dan raad ik je aan om de producten van Weight Care eens te proberen. Het geheim zit hem in de heerlijke smaak. We hebben allemaal wel eens behoefte aan zoetigheid of iets hartigs en als we dat kunnen ombuigen in iets wat wel verantwoord is, dan voelt het als een traktatie. Traktaties motiveren en ik hoop dat ik jou de komende tijd kan motiveren met mijn eigen ervaring! En wees niet bang dat je wat te kort komt met de maaltijdrepen of shakes, want ze zitten boordevol vitamines en mineralen.

Ben jij al bekend met de producten van Weight Care? Wat is jouw favoriet? Ik ben heel erg benieuwd! Hopelijk kunnen we ook gauw tips aan elkaar uitwisselen over de (nieuwste) producten van Weight Care.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Care.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Mijn grootste doel voor de bruiloft

  1. Hoi… ik ben ook echt enthousiast over de producten. Ook het feit dat ik geen trek heb stond ik van te kijken wanneer je een reep op hebt!. Ook ik heb een doel… lets do this! Leuk allemaal te lezen..

  2. Wat spannend, zo’n mooie dag om ook op deze manier naartoe te ‘werken’! Doet je man mee met de afvalrace? Ik vind het altijd zo lastig om in m’n eentje de broekriem aan te trekken…

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!