Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

EXTRA VIDEO: Wat zit er in de zwangerschapsboxen van Etos, Babydump en Prenatal?


16 oktober 2016


gratis zwangerschapsboxen zwanger zwangerschap etos prenataal babydump blije doos wat zit er in unboxing MAMA to the max
A

Als je zwanger bent gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Je ontdekt spullen die je nog nooit gezien hebt of waar je nog nooit van gehoord hebt. Door verschillende winkels word je goed verwend tijdens je zwangerschap. Bij Prenatal, Babydump en Etos kun je gratis zwangerschapsboxen ophalen met leuke en nuttige producten voor jezelf en voor de baby. Zoals je misschien al in een eerdere weekvlog hebt gezien, ben ik de boxen gaan ophalen. Ik vond het heel leuk deze dozen open te maken! Benieuwd wat er allemaal in zit? 

 

 

Vond je het leuk deze unboxing te zien? Het was echt een feestje deze dozen uit te pakken! Ik was aangenaam verrast. Er zaten hele bruikbare, kwalitatieve producten in die ik zeker ga gebruiken! Ik kan dan ook alleen maar adviseren de gratis zwangerschapsboxen aan te vragen als je zwanger bent. Het enige dat je moet doen is je gegevens achterlaten en kijk eens wat je ervoor terug krijgt! Wie wil dat nou niet?

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!