Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een goede voorbereiding voor ons huwelijk is begonnen


17 januari 2018


<

Met de heerlijke Kerstdagen nog kort achter ons, mag ik mij dit nieuwe jaar vooral focussen op ons aanstaande huwelijk. Fantaseren over de aankleding, dromen over dé dag en natuurlijk de bruidstaart proeven. Alleen, hoe zorg ik ervoor dat ik ook daadwerkelijk straks nog in mijn bruidsjurk pas?

Oké, ik overdrijf een beetje. Maar, zoals jullie weten houd ik gewoon heel erg van lekker eten. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om nu nog streng te gaan lijnen. Nou heb ik dus dé oplossing gevonden, namelijk: het nieuwe Weight Watchers Flex Programma.

TELLEN MET DE APP

Weight Watchers is dit jaar extra speciaal omdat ze een programma innovatie hebben, genaamd WW Flex. Een super handig en wetenschappelijk onderbouwd ‘SmartPoints systeem’ met het welbekende punten tellen. Dit kan gemakkelijk door bijvoorbeeld met de app de barcode van een voedingsproduct te scannen. Puur gemak, want je hoeft dus niet meer te tellen. Voorheen was het enkel groenten en fruit, nu gelden deZero Points voedingsmiddelen ook voor eieren, vis, tofu, naturel skyr, peulvruchten en nog véél meer.  Weight Watchers heeft bovendien deze Zero Points voedingsmiddelen met maar liefst 200 producten aangevuld. Kortom er is meer vrijheid in producten, meer keus en je kan zelfs de niet gebruikte SmartPoints, tot maximaal 4 per dag, meenemen naar een later moment wanneer het je wel uitkomt. Je SmartPoints blijven een week geldig.

“Meer vrijheid, minder tellen en voluit genieten”

GENIETEN VAN ETEN EN TOCH AFVALLEN: ZO WERKT HET

Ja dat kan dus echt! Met mijn CombiPas abonnement kan ik inloggen op de website en/of de app van Weight Watchers. Daarop krijg ik een persoonlijk afgestemd dagtotaal met de SmartPoints. Deze punten mag ik zelf verdelen, het maakt mijn keuze dieet dus erg flexibel. Met diezelfde CombiPas kan ik tevens ook naar de cursus van Weight Watchers. Zo kan je gezellig andere menen ontmoeten en misschien wel leuke recepten en tips delen!.

DE LEKKERSTE VERANTWOORDE RECEPTJES MAAK JE ZELF

Mijn grootste struikelblok is dat ik op den duur niet meer weet hoe ik een variabel voedingspatroon behoud. Door elke dag iets anders te kiezen, maak je het ook nog eens leuk voor jezelf! Dankzij de super fijne receptendatabase van Weight Watchers heb ik al genoeg lekkers kunnen uitproberen.

“Samen in plaats van alleen”

MIJN FAVORIETE RECEPT 

Provençaalse gehaktballen

Dit recept maakte mij zó blij! Binnen een half uur op tafel en wie had verwacht dat ik deze ingrediënten had mogen gebruiken? Het is toch wel een kleine traktatie en zeker geen straf. Wat mij zo blij maakt is dat het hele gezin hiervan kan genieten zonder dat we iets missen. Ik hoef dus niet alleen voor mijzelf te koken!

Doe jij ook mee aan Weight watchers of twijfel je nog? Wat vind jij zo fijn aan het nieuwe programma WW Flex? Neem vooral even een kijkje op de website.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!