Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Get ready voor de zomer met deze sieraden


6 mei 2021


<

Nu de zon weer wat vaker schijnt en de lente echt zijn intrede heeft gedaan, gaat mijn focus toch weer wat meer op de zomercollectie. Weg met de wollen truien, dikke sokken en welcome jurkjes en rokjes! Heerlijk! Vitamine D make my day! Ik kan er zó van genieten om mijn outfits weer af te mogen stellen op het weer en daar horen natuurlijk ook de perfecte sieraden bij! De sieraden die jouw zomer helemaal gelukkig maken deel ik vandaag met jullie!

Lees ook:
5X TIPS OM MEER TIJD AAN JEZELF TE BESTEDEN

Waarom Isabel Bernard?

Mijn voorkeur is toch wel goud, ook roségoud, maar voornamelijk goud. Het past bij mijn bruine lokken, mijn gebruinde huid en ja dan matcht het gewoon als the best. Isabel Bernard is momenteel mijn favoriet omdat het niet alleen een goede prijs heeft, maar ook heel erg met de tijd meegaat. Ik heb er afgelopen december nog een leuke blog over geschreven, die kun je hier teruglezen!

Isabel Bernard vindt dat élke vrouw luxe verdiend en dat zien wij in de ontwerpen zeker terug. Wat dat betreft ben ik het helemaal met haar eens! Isabel is opgegroeid in Parijs en maakt de mooiste collecties aan sieraden met echt 14k goud. Het merk blijft zich vernieuwen, is vrouwelijk, subtiel aanwezig en geschikt voor elke leeftijd. Let’s get ready for the summer!

Summer 2021: here I come!

Oké, het duurt nog even tot het daadwerkelijk zover is, maar ik kan mij zó intens verheugen op de zomer! Slippers of sandalen, jurkjes, rokjes en geen winterjassen of een te warme trui. Ik ben er helemaal klaar voor! Welke sieraden ik hiervoor het meest passend vind? Dat laat ik zeker weten…

Mijn handen is het eerste waar ik aan denk. Handen zijn toch een soort visitekaartje van je lichaam. Een mooi verzorgde hand verdiend het om versierd te worden. Denk bijvoorbeeld aan een gouden dames ring. Met een mooi stel gelakte nagels en zijn je handen helemaal af en toonbaar voor de zomer! Ik vind het persoonlijk toch heel vrouwelijk!

Gouden oorknopjes

Waar ik vroeger nog voor wat grotere en opvallende oorbellen ging, ga ik nu toch echt voor elegante gouden oorknopjes. Maak een ware earparty van je oor en draag een leuke mix van knopjes, kleine ringetjes of een earcuff. Door te kiezen voor kleine en fijnere materialen hou je het subtiel en catchy. Wanneer je je haar uit je gezicht draagt staat het zó leuk en fris! Het is ook niet gebonden aan het moment van de dag. De hele dag door, tijdens een etentje, een dag op het strand of een gezellig feestje. Voor het dragen van sieraden is nooit een excuus!

Finishing touch

Om de look compleet te maken ga je voor een leuke zonnebril. Ik heb me laten vertellen dat de trend voor dit jaar is toch wel oversized is. Dat komt goed uit want ik draag al jaren een oversized zonnebril en die is me zo lief dat ik daar geen afscheid van kan nemen. Daarnaast zijn de rechthoekige zonnebrillen, cateye model en een leuk panter printje als montuur als helemaal hip! Kortom; genoeg te kiezen en lekker shinen!

Als het gaat om sieraden, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kies je net als ik voor (rosé-) goud of ben je meer van de zilver? Is de trend van grote oorbellen helemaal voorbij of zie ik binnenkort foto’s van jou op je social media met flinke oorhangers? Ik ga voor subtiel en clash en laat wat mij betreft de zomer maar komen!

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!