Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn geheim voor een gezonde haarroutine


13 december 2019


Nivea droogshampoo, Love Beauty and Planet droogshampoo, Aussie droogshampoo, Plein.nl, MAMA to the max, review droogshampoo
<

Sinds ik een paar jaar geleden mijn haarroutine heb omgegooid, is mijn haar gezonder dan ooit. Ik krijg ook zoveel complimenten en als ik ze zeg dat ik het maar 1x in de week was, dan gelooft niemand mij. Toch is het zo! In deze blog verklap ik mijn ‘geheim’ voor een gezonde haarroutine. Ook heb ik weer een hele leuke verrassing voor jullie, kijk gauw wat dat is!

Lees ook:
Deze gordijnen van Veneta maken de slaapkamers helemaal af

Goedemorgen!

Wanneer ik ’s ochtends om 06:00 uur opsta, dan voelt het alsof ik nog alle tijd van de wereld heb. De diffuser staat aan met een heerlijke blend wat het wakker worden zo fijn maakt. De sfeer is dan ook heel gemoedelijk, geen stress, op ons eigen gemak alles doen. Als alles klaar is, lees: schooltassen klaar, de buikjes met ontbijt gevuld, meisjes in de kleren en haartjes gedaan, dan is tijd voor mijzelf! Ik spring elke ochtend snel onder de douche zónder mijn haren te wassen. Lekker even opgefrist, schoon in de kleren, make-up op en wat droogshampoo in mijn haar.

Droogshampoo

Wist je dat ik mijn haar maar 1 keer in de week was? Dat doe ik bij de kapper! Zij wast mijn haar en föhnt het heerlijk. Dit is echt even een vast me-time momentje op de woensdagochtend na het sporten dat niemand van mij afpakt. Ik kreeg dit advies van de kapper, omdat het ook veel beter voor je haar om het niet te vaak te wassen. Je haren passen zich aan aan de hoofdhuid en niet andersom. Het klopt dat je haar dus de eerste weken vettig aanvoelt, maar daarna zul je merken dat je haren er goed op reageren.

Mijn 3 favoriete droogshampoos!

Ik heb niet 1, niet 2, maar 3 droogshampoos die ik echt heel fijn vind en een ander zou adviseren. Waaronder: NIVEA 3 in 1 Volume Freshness, Love Beauty And Planet en Aussie Wash & Blow. Hieronder zal ik ze voor jullie toelichten.

NIVEA 3 in 1 Volume Freshness

Nivea droogshampoo, Plein.nl

De droogshampoo van NIVEA zorgt niet alleen voor een natuurlijke style van mijn haar, maar ook voor meer volume. Het is een 3 in 1 droogshampoo omdat het reinigt, verfrist en volume geeft. Met deze droogshampoo blijft mijn haar de hele dag goed zitten en ruikt ook nog eens lekker. Goed schudden, gelijkmatig sprayen en inmasseren. Nadat het 1 tot 2 minuten heeft ingetrokken, borstel je de restjes weg. Ik ben altijd bang voor een vettig effect op het haar, maar dat is helemaal niet zo, ideaal dus!

Daily Delightful Detox droogshampoo

De droogshampoo van Love Beauty and Planet is verrijkt met groene thee. Daarmee geeft het je haar een stralende en verfrissende look! Het is daarnaast ook nog eens een goede keus voor het milieu want het is gemaakt van 100% gerecycled plastic, Vegan, bevat duurzame ingrediënten, vrij van siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Wat ik vooral zo fijn vind aan deze droogshampoo is dat het ook nog eens heerlijk ruikt. Mijn lokken stralen dankzij de natuurlijke verzorging zonder zichtbare resten.

Aussie Daily Clean

Er staat Mega Instant droogshampoo en dat klopt precies. Mijn haar was gelijk in model. Aussie heeft een droogshampoo waarmee je naast een snelle en frisse coupe niet snel hoeft te wachten op een droog resultaat. Aussie staat bekend om de lekkerste geuren en dat maken ze deze keer ook weer waar. De droogshampoo is verrijkt met Australisch jojobazaad extract en zorgt voor een natuurlijke voeding van het haar.

Mijn stijltips

Mijn ultieme tip is: spuit de droogshampoo niet op de haren maar tussen je haren. Je neemt een lok, lift hem op en sprayt het ertussen. Dan sla je de haarlok weer terug en masseer je het zachtjes met je vingertoppen in. Daarmee stijl ik mijn haar ongelofelijk goed. Hier kan geen haarlak of gel tegenop. Probeer het zelf maar eens. Het vettige haar zal verdwijnen en je haar zal elke dag stralen!

Nivea droogshampoo, Love Beauty and Planet droogshampoo, Aussie droogshampoo, Plein.nl, MAMA to the max, review droogshampoo

Winactie van Plein.nl!

Woehoe, weer een super leuke winactie! Want ik mag maar liefst 3 volgers blij maken met de deze drie verschillende droogshampoo’s! Het enige wat we van jou willen is een eerlijke review. Dus lijkt het je leuk om ze zelf te mogen testen? Lees hieronder wat je daarvoor moet doen.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND: RIANNA, ALINE & MANON! Gefeliciteerd, veel plezier met het testen van de droogshampoo’s!

 • Like de Facebook van MAMA to the max en Plein.nl.
 • Volg MAMA to the max en Plein.nl op Instagram.
 • Laat onder de blog of op één van deze bovenstaande social media kanalen waarom jij de droogshampoo’s wilt testen.
 • Tag eventueel ook nog 2 vriendinnen die zeker op de hoogte moeten zijn van deze winactie!

Ga jij meedoen aan de winactie? Ik kan het je absoluut aanraden, want kiezen tussen deze  drie is super moeilijk. Plus ik ben van mening dat iedereen haar eigen voorkeur heeft voor een bepaalde geur of structuur. Ben je al bekend met 1 van deze mooie producten dan lezen we ook graag jouw mening op social media!

Veel liefs,

Deze blog is in samenwerking met Plein.nl
Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

14 Reacties op “
Mijn geheim voor een gezonde haarroutine

 1. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit droogshampoos gebruikt. Jij vertelt er enorm enthousiast over, en daarom ben ik enorm benieuwd! Ik zou het dolgraag een proberen en natuurlijk een leuke en eerlijk review voor je make.

 2. Ik was men haar dagelijks dus eigenlijk ben ik nog gezond bezig maar is het ook iedere ochtend tijdrovend. Mss via deze weg eens uittesten

 3. Oh wauw, deze zou ik heel graag testen. Ik was mijn haar nu elke dag en zou dit heel graag op een gezonde wijze afbouwen. Tot nu toe helaas nog niet de juiste producten gevonden die hierbij helpen. Ik ga duimen!

 4. Ik wil deze 3 soorten droogshampoo zeker testen en daarover een review schrijven. Ik gebruik zelf een droogshampoo uit Duitsland(bekende drogist ) Ben wel heel benieuwd naar andere soorten of deze net zo goed,zo niet beter zijn. Vooral die van aussie lijkt me heerlijk, de shampoo daarvan ruikt ook zo lekker

 5. Oh . Ik doe mijn haar twee keer wassen en tussendoor droogshampoo maar heb nog geen fijne gevonden.
  Ken deze alle 3 nog niet. Duimennnn

 6. Oh ik was mijn haar 2x per week. Tussendoor gebruik ik al droogshampoo maar ben nog niet tevreden. Deze alle 3 nog niet uitgeprobeerd. Ga heel hard duimen!!

 7. Deze producten zou ik heel graag willen winnen! Zo kan ik proberen welk product het beste bij mijn haar past waardoor ik mijn haar niet meer elke dag hoef te wassen. Dat zou zó fijn zijn en rust geven, dat mijn haar ook mooi kan zitten en niet vet is zonder het te wassen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!