Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het geheim van een gezonde balans


13 juli 2018


weight care mama to the max
<

Jullie weten inmiddels wel dat ik groot fan ben van Weight Care. In juni vertelde ik dat ik dit jaar ook ambassadrice ben, iets waar ik heel trots op ben. Ik kreeg veel leuke reacties op deze aankondiging, maar ook veel vragen. Daarom lijkt het me leuk om jullie iets meer over de producten te vertellen en jullie mijn favorieten te laten zien. Sommige gebruik ik bijna dagelijks nu ik de dagen aftel tot de bruiloft. Zo spannend! Zal ik mijn doel bereiken? Vandaag geef ik jullie weer even een kijkje in mijn leven.

Lees ook:
Mijn grootste doel voor de bruiloft

Hoe gaat het met mij?

weight care review producten

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik een groot doel heb voor de bruiloft. Ik wil namelijk lekkerder in mijn vel zitten! Daarom mogen er best nog wat kilootjes vanaf. De fijne producten van Weight Care helpen me daarbij.

Wat ik persoonlijk heel prettig vind aan de producten, zijn de ingrediënten. Wist je bijvoorbeeld dat één maaltijdreep al voldoet aan 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen? Daardoor merk ik, naast dat het heel lekker is, ik toch bewust bezig ben met mijn voeding en denk om de extraatjes.

De heerlijke shakes

afslanken shake vanille weight care

Mijn ontbijt begint met een snelle shake en ja, die zijn écht lekker! Ik zei laatst nog tegen JP dat het echt net een milkshake is, zo romig. Er zitten geen kunstmatige zoetstoffen in. Dat vind ik een heel fijn idee! Je kan kiezen tussen de smaken: Banaan, Vanille, Aardbei, Bosvruchten en Chocolade. Er is dus genoeg keus, maar mijn nummer 1 is toch wel de Vanille shake.

Een geheimpje tussendoor…

maaltijdreep cranberry cheesecake weight care mamatothemax

Daarnaast lunch ik ook graag met de producten van Weight Care. Ik liet al eerder weten dat de Choco Crisp mijn favoriete maaltijdreep is, maar ik moet toch echt even iets verklappen. De Cranberry Cheesecake maaltijdreep is ook echt heel lekker, smaakt als een gebakje tijdens mijn lunch! Het fijnste aan de maaltijdrepen vind ik dat ze heel gemakkelijk zijn mee te nemen. ’s Ochtends gooi ik snel een reep in mijn tas en zo heb ik altijd een verantwoorde lunch bij.

Drinkmaaltijden on the go

drinkmaaltijd vanille weight care MAMA to the max

Als ik een drukke dag heb, neem ik ook vaak een drinkmaaltijd van Weight Care mee in mijn tas. Deze drinks zijn kant-en-klaar en zitten in een hersluitbaar flesje. Super handig om even mee te nemen dus! Ook altijd handig om iets bij je te hebben als je niet weet hoe de dag gaat verlopen. Je hebt de smaken: Yoghurt & Appel, Vanille, Bosvruchten en Mokka.

weight care tussendoortje krokante reep pure chocolade

Naast de maaltijdvervangers heb je bij Weight Care ook keuze uit caloriearme tussendoortjes. Als ik echt even behoefte heb aan chocolade, neem ik als tussendoortje de Krokante reep pure chocolade. Echt heel lekker en de repen zijn maar 75 kcal per stuk. Als je geen chocolade liefhebber bent, is er ook de Fruitreep. Door de combinatie van knapperig biscuitdeeg en zachte vulling met Appel, Perzik en Abrikoos, smaakt ie heerlijk naar fruit. Doordat de repen een bron van vezels zijn, geven ze je een gevuld gevoel.

Mijn doel so far…

Tot nu toe gaat het super goed! Ik ben al een paar kilootjes lichter, wat ik voornamelijk merk in mijn taille en bovenbenen. Daarnaast zit ik echt lekker in mijn vel en mijn kleding zit heerlijk. Nu ik de laatste puntjes op de i moet zetten voor de bruiloft, lopen de dagen soms best chaotisch. Als ik wakker word, weet ik soms niet eens hoe de dag verder gaat verlopen. Daarom vind ik het prettig om altijd iets lekkers en verantwoords in mijn tas te stoppen, zoals een makkelijke reep of drink van Weight Care.

Maar, wat is nou écht mijn geheim voor een gezonde balans? Eerst je doelen opschrijven en dan bekijken welke producten daar het beste bij passen. Ik wil kunnen genieten en toch gebruik maken van het gemak. Ik combineer de maaltijdvervangers met het ‘gewone’ maaltijden en wissel dat af. Ik kan zo zelf bepalen wat ik wil en zo houd ik alsnog de regie in handen. Het is geen straf, geen dieet maar een super fijne manier van leven die ik iedereen aanraad!

Wat vind jij? Heb je ook een doel voor ogen of wil je gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik ben benieuwd of jij de producten van Weight Care ook gaat bestellen of misschien ken je al wat smaken die ik geprobeerd moet hebben, vertel het!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Care.
Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!