Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Gefeliciteerd! Rob & Bente zwanger door Facebook


30 juli 2016


zanger eiceldonor vervroegde overgang Bente Gerits Rob Meijs Mama to the max
R

Rob en Bente deden 8 maanden geleden een oproep via Facebook. Ze kregen destijds de sleutel van hun nieuwe woning en hun huisje, boompje, kindje avontuur kon beginnen. Helaas was een zwangerschap niet vanzelfsprekend, omdat Bente vervroegd in de overgang was en zoals Rob aangeeft in hun video…haar eicelletjes op zijn.

Eicel donorlijst

Omdat ze al 4 jaar inschreven stonden op de eicel donorlijst, maar nog altijd geen match gevonden was. De verwachting die ze kregen was dat ze 12 jaar moeten wachten op een schikte donor, omdat de eicellen gewoonweg ‘op’ zijn.

Facebook video

Ze besloten het heft in eigen hand te nemen en plaatsten samen een videooproep op Facebook. De reacties hadden ze nooit kunnen raden, het filmpje is inmiddels 96.000 keer bekeken op het social medium. RTL Boulevard duikte al in hun verhaal en landelijke bekendheid werd bereikt.

100 Vrouwen reageerden graag eiceldonor te worden voor hun kruisdonatie, echter vielen er ook wat vrouwen af omdat ze niet geschikt waren of dat het proces toch iets te heftig was voor ze. 

Zwanger!

Deze week verscheen er een nieuwe video op de Facebook tijdslijn van Bente en Rob…ze zijn ZWANGER! Via de videooproep hebben ze een geschikte donor gevonden en inmiddels zijn ze 13 weken in blijde verwachting.

Tijd om het heugelijke nieuws met -wederom- een Facebook video wereldkundig te maken:

Geplaatst door Bente Meijs Gerits op donderdag 28 juli 2016

 

De orginele oproep bekijk je hier:

Bron: Facebook Bente Meijs
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!