Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DEZE WEEK GEEN WEEKVLOG; HOE KAN DAT?


15 maart 2018


WEEKVLOG MAMABLOG MAMAVLOG MAMA to the max
A

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
DEZE WEEK GEEN WEEKVLOG; HOE KAN DAT?

  1. O ja, wat ik later nog bedacht. Ken je het boek ‘De Kracht van kwetsbaarheid’ van Brené Brown? Als je het filmpje van Dirk de Wachter inspirerend vond, dan is dat boek ook fijn om te lezen.

  2. Hai Marjon,

    Mooi dat je ook deze gedachten met ons deelt. Je hebt een punt: het kan niet altijd leuk zijn en dat hoeft ook helemaal niet. Juist de minder leuke momenten maken dat je in beweging blijft en dat je je blijft ontwikkelen. Ik moet bekennen dat ik bij het kijken van jouw vlogs (en ook de vlogs van andere mama’s) wel eens een steekje jaloezie voel. Vooral als ik op de achtergrond hoor dat het spel van mijn twee meisjes uitmondt in ruzie en de troep tot aan mijn lippen staat 😉 Maar los van het feit dat ik dan eigenlijk stiekem ook wel weet dat het gras bij de buren niet groener is, is de positiviteit in je vlogs op zo’n moment ook wel weer inspirerend. Het maakt ook dat ik mezelf op dat moment bij elkaar pak en er weer iets leuks van probeer te maken. Maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat jij een onnatuurlijke druk gaat voelen en dat je het gevoel krijgt dat de minder leuke momenten er niet meer mogen zijn, want ook die maken je mens. Eigenlijk wilde ik vooral zeggen: dankjewel voor het delen 😉

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!