Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Geef je kind meer leesplezier en zelfvertrouwen met Squla


18 oktober 2019


ervaringen squla groep 3 mamatothemax
<

Onlangs vroeg ik jullie op Instagram naar jullie ervaringen over Squla. Mijn inbox stroomde vol met positieve feedback! Super leuk! Ik twijfelde namelijk al langer of het iets was voor Maxime. Ik merk dat ze naast school nog zoveel zin heeft om al spelenderwijs te ‘leren’. Hoe gaaf is het dat ze nu naast het spelen ook nog eens zoveel leert?

Lees ook:
Let’s get ready to go back to school!

Over Squla

Squla is een online oefenprogramma met meer dan 70.000 leuke quizzen en games geschikt voor elk basisschoolkind (groep 1 t/m 8). Dankzij dit oefenprogramma ontdekt élk kind zijn of haar talenten en leren ze op spelenderwijs zichzelf te ontplooien. Dat kan door spelling- of rekenoefeningen of misschien wel de extra uitdaging die jouw kindje nodig heeft.

Even lekker thuis verder ‘spelen’…

Squla wordt op veel basisscholen ingezet zodat leerkrachten het ook in de klas kunnen gebruiken. Maar, één van de voordelen is dat je dit ook thuis kunt doen! Gewoon lekker op je eigen tempo, wanneer je kindje zelf zin heeft. De visie van Squla is: Leuk leren werkt! En daar ben ik het helemaal mee eens. Zodra kinderen plezier beleven, komt het beter door en blijft het ook beter hangen. Daarom verpakt Squla de lesstof in leuke quizzen en games en worden kinderen beloond voor goede antwoorden.

Ik vind het als moeder erg belangrijk dat een kind blijft leren. Maar, dan bedoel ik niet het ouderwetse huiswerk. Het is natuurlijk prima dat je kindje wat extra werk meekrijgt vanuit school, maar hoe leuk is het als dit ook heel anders kan? Maxime doet het goed in groep 3 en ik wil haar enthousiasme blijven prikkelen door Squla zodat ze zich goed kan ontplooien. Het oefenprogramma is zó vriendelijk en leuk uitgebeeld dat ook ik er zin in krijg, haha!

Maxime en Squla

Wat ik persoonlijk zo belangrijk en leuk vind is dat kinderen het leren zien als iets leuks. Het moet dus niet voelen als huiswerk en ik merk dat ik er zelf ook super enthousiast van wordt. Maxime heeft nu sinds een weekje de app en ze is helemaal enthousiast. Ze vindt het ontzettend leuk en wil iedere keer haar tablet om Squla te spelen. Zelfs als haar buurjongetje Karel komt spelen. Dan zijn ze niet weg te slaan bij de Squla app. Ik ben heel benieuwd wat het haar gaat brengen de komende maanden en hoe Squla haar kan ondersteunen op school!

Squla is er voor élk kind

Zelfs peuters en kleuters kunnen al meedoen aan het oefenprogramma! Hoe leuk is dat? Ook kinderen die het thuis wat minder breed hebben kunnen via Stichting Leergeld of het Jeugdeducatiefonds gratis Squla spelen. Zo maakt élk kind kans om het beste uit zichzelf te halen.

Zo bestel jij Squla en start direct:

Je kunt kiezen voor een jaar, halfjaar of maand lidmaatschap. Hoe langer het lidmaatschap, hoe voordeliger. Squla biedt nu €12,- korting op een jaar lidmaatschap. Daarnaast kan je meerdere kinderen aanmelden. Per kind krijg je ook weer korting! In samenwerking met orthopedagogen is er een unieke methode ontwikkelt met extra oefeningen en hulpmiddelen. Zo kan een kindje met dyslexie thuis een stevige basis leggen om op school weer verder te komen!

De voordelen van Squla:

  • Oefenen via de website, telefoon en tablet
  • De voortgang volgen in je eigen ouderaccount
  • Meer dan 70.000 games en quizzen
  • Op spelenderwijs leren en oefenen
  • Niet tevreden? 30 dagen geld terug garantie
  • Flexibele en voordelige mogelijkheden
  • Maakt leren leuk!

Ben jij al bekend met Squla? Ik ben zo benieuwd hoe het Maxime zal ondersteunen! Ze is er nog niet helemaal bekend mee, maar heeft er ontzettend veel zin in om vaker te gebruiken. In de volgende blog zal ik alles delen over Maxime haar ervaring!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!