Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Gebruik de IKEA trolley op 3 verschillende manieren


12 februari 2018


ikea trolley
<

Jullie kennen hem vast al wel; de populaire Ikea trolley. Ik vind het werkelijk een ideaal en onmisbaar item voor in elk huishouden. Je kan de trolley namelijk op verschillende manieren gebruiken en ik laat je graag zien hoe ik ze thuis gebruik.

1. Wasmiddelen en schoonmaakartikelen

ikea trolley

Bovenin heb ik diverse wasmiddelen verzameld, lekker makkelijk, want hij staat in het washok. Zo kan ik gemakkelijk van bovenaf alles pakken wat ik nodig heb voor een wasje. Ben vooral zo gek op de geur van Robijn Zwitsal voor gekleurde was en Witte Reus voor witte wasjes.

Daaronder staan schoonmaakartikelen, zoals chloor en toiletblokjes. Alles wat ik nodig heb voor een schoon toilet of badkamer. Onderin een dweil en vaatdoekjes.

2. Voor kleertjes

ikea trolley

Wist je dat ik deze trolley zelf een andere kleur heb gegeven? Ik vond hem helemaal matchen in de slaapkamer van Maxime. Wat ik vooral zo handig vind, is wanneer ik haar aankleed dat ik dan “even de trolley erbij kan rollen”. Ik leg vooral kleertjes erin voor de volgende dag, super easy!

3. Gezellige verzameling

ikea trolley

Ik mag de trolley toch best een eye catcher noemen, toch? Met wat leuke persoonlijke spulletjes zoals hier een goed boek of een kussentje, wordt het opeens ook heel gezellig! Deze trolley staat op mijn kantoor en mag dan ook best gezien worden.

Ik ben benieuwd of jij de IKEA trolley ook al hebt en waarvoor jij hem gebruikt? Misschien kunnen we elkaar wel wat inspireren! Wat mij betreft een onmisbaar item voor elk huishouden. 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!