Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WIJ GAAN NAAR DISNEYLAND PARIJS


13 november 2018


disneyland parijs mamatothemax uitgelicht
<

AAAAH, vandaag is het zo ver: we gaan naar DISNEYLAND PARIJS! We hebben de afgelopen week de nachtjes afgeteld met onze Disney-kalender. De laatste sticker is geplakt, vandaag is de dag! Het is tijd om met Mickey zijn 90ste verjaardag te vieren tijdens Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. We hebben alvast rondgekeken wat ons te wachten staat. Ons reisje kan beginnen…

90 jaar Mickey Mouse

Lang zal hij leven, lang zal hij leven! De reden van ons reisje: samen met Mickey zijn 90ste verjaardag vieren tijdens de Grandioze Mickey Mouse Party. Wat een mooie leeftijd heeft Mickey bereikt! Het hele park is versierd met onder andere levensgrote verjaardagstaarten. We zijn zó benieuwd! Tijdens zijn hele verjaardag (die sinds 1 oktober 90 dagen duurt) zijn er speciale shows, waaronder optredens van Mickey’s Christmas band. Er is zelfs een hashtag voor dit bijzondere moment #Mickey90!

Disney’s Betoverende Kerst

Het is deze week ook de start van Disney’s Betoverende Kerst, wat het park nog feestelijker maakt. Ik noemde het al in mijn goals van deze maand: ik kan niet wachten om de alle kerstsferen op te nemen. Niet alleen het Disneyland Park staat in het teken van Kerst, voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studio Park Kerst. Daar gaan we zeker ook even een kijkje nemen.

Disney’s Newport Bay Club

newport bay club hotel disneyland parijs
Bron: Disneyland Parijs

Om ons feestje helemaal compleet te maken, verblijven we tijdens ons reisje in een van de Disney hotels, namelijk Disney’s Newport Bay Club. Samen met Maxime heb ik al op de site gespiekt om te kijken waar we zullen slapen. Ooooh, wat ziet dat er mooi uit! Er is zelfs een zwembad, dus we hebben nog maar snel even de zwemkleren ingepakt. Het wordt een hele ervaring!

Zoals jullie zien kunnen we écht niet wachten. Zo bijzonder om dit als gezin mee te gaan maken! We gaan volop genieten en laten alles op ons af komen. Ik ga alles uitgebreid met jullie delen in de vlog en houd de komende dagen zeker mijn Instagram stories in de gaten, want ook daar zal ik alles met jullie delen!

Gaan jullie ons volgen de komende dagen? En hebben jullie nog leuke tips voor ons als we in Disney zijn? 

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
WIJ GAAN NAAR DISNEYLAND PARIJS

  1. Wat leuk, zelf heb ik ook in het new port bay club hotel geslapen en war was her fijn, lekker eten, leuk zwembad en fijne bedden
    Heel veel plezier!

  2. Heel veel plezier! New port bay is prachtig en het ontbijt is daar geweldig! Eten bij cafe mickey vonden wij super want daar komen mickey en zijn vrienden bij je aan tafel heel leuk!

  3. Kerst in Disneyland Paris, het meest magische wat er is Mijn tip: maak gebruik van de fastpass bij diverse attracties, dit scheelt veel tijd! Verder: geniet en laat je weer even kind voel en jezelf betoveren door al het moois

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!